Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tűzfoltos babátoknak eltűnt a...

Tűzfoltos babátoknak eltűnt a folt ha igen mikor?

Figyelt kérdés
Nem kisebb gólya csipésre gondolok,hanem nagyobb tűfoltra.(Háton,lábon arcon,kézen)

2012. márc. 7. 12:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kislányomnak a tarkóján van. 23-án lesz 1 éves és még nem tűnt el neki.

Tesóm lánya júliusban lesz 7 és még neki is látszik.

2012. márc. 7. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
20 hónapos és olyan, mint születésekor. Nekem is van és 30 vagyok.
2012. márc. 7. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
18 hónapos fiamnak a tarkóján van. sokat halványodott, de még látszik. A férjem 34, neki is a tarkóján van és látszik.
2012. márc. 7. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Kislányomnak a tarkóján, a szeme fölött és a szája fölött volt születésekor.Érdekes, de ha sír, kivörösödik neki az egyik.A szeme fölött én már nem látom, a szája fölött viszont még megvan.A tarkóján meg azért nem látom, mert közben sűrű hajat növesztett:)

14 hós a lánykám, remélem eltűnik hamarosan, bár ez az egyik szexepilje :)

2012. márc. 7. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak orrlyukanal,es tarkojan volt,mar egyaltalan nem latszanak...de hogy pontosan mikor tuntek el,azt nem tudom.Most 17honapos.
2012. márc. 7. 13:13
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy irtattok de ezek szerintem mind csak gólyacsípések, engem olyan esetek érdekelnének ahol nagy kiterjedésű tűzfolt volt és inkább lábon,háton hason.

Köszönöm mindenkinek.

2012. márc. 7. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
igaz a fiamnak a feje búbján és a tarkóján volt,de azért írok.nagyok voltak neki.mint egy újszülött keze(ujjakkal).most 2,5 éves,de már nem látszik egyik sem neki.
2012. márc. 7. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

18 hónapos kislányomnak a jobb vállán van/volt. Egy éves múlt, mikor észrevettem, hogy halványabb. Most már alig látszik, ha nem tudnám, hogy ott van/volt, nem biztos, hogy észrevenném.

2012. márc. 7. 14:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Ismét 8. vagyok!

Az egyik szomszéd kislánynak - 5 hónappal idősebb az én lányomnál - kb. 5*10 cm-es volt a tűzfoltja (a lábikráján). Neki is nagyon szépen, látványosan halványodik, és egyre kisebb...

2012. márc. 7. 14:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy irtattok nálunk is egy kb15 cm hosszú tűzfolt van a lábán,mindenki azt mondja, hogy majd elmúlik de sokszor hallottam ,hogy még sem múlt el.Ezért érdekel a dolog,hogy egyátalán valakinél tényleg eltűnt e.Ezek szerint igen.Nagyon köszönöm.
2012. márc. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!