Tűzfoltos babátoknak eltűnt a folt ha igen mikor?
Kislányomnak a tarkóján van. 23-án lesz 1 éves és még nem tűnt el neki.
Tesóm lánya júliusban lesz 7 és még neki is látszik.
Kislányomnak a tarkóján, a szeme fölött és a szája fölött volt születésekor.Érdekes, de ha sír, kivörösödik neki az egyik.A szeme fölött én már nem látom, a szája fölött viszont még megvan.A tarkóján meg azért nem látom, mert közben sűrű hajat növesztett:)
14 hós a lánykám, remélem eltűnik hamarosan, bár ez az egyik szexepilje :)
Köszönöm,hogy irtattok de ezek szerintem mind csak gólyacsípések, engem olyan esetek érdekelnének ahol nagy kiterjedésű tűzfolt volt és inkább lábon,háton hason.
Köszönöm mindenkinek.
Szia!
18 hónapos kislányomnak a jobb vállán van/volt. Egy éves múlt, mikor észrevettem, hogy halványabb. Most már alig látszik, ha nem tudnám, hogy ott van/volt, nem biztos, hogy észrevenném.
Ismét 8. vagyok!
Az egyik szomszéd kislánynak - 5 hónappal idősebb az én lányomnál - kb. 5*10 cm-es volt a tűzfoltja (a lábikráján). Neki is nagyon szépen, látványosan halványodik, és egyre kisebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!