Hol szereztétek be a babátoknak a szükséges dolgokat? (Bp. )
Nem a babakocsira gondoltam, hanem a többire.
Ruhák, takarók, kellékek...
tesco ,c&a,kenguru kid, turi..
én itt szereztem be őket jó drágán most meg fillérekért se tudom eladni, ha lett volna eszem sok mindent használtan veszek meg
Én mindent a teszveszen vettem használtan. Egyedül a paplanja és huzata volt új, de azt is ott vettem.
Gyönyörű takarókat vettem pár száz forintért. Egy óriás kezdő ruhacsomaggal kezdtem a netes vásárlást, 200 Ft volt a rucik darabja, kereskedőtől vettem és szerencsém volt minden tekintetben. A ruhák, az eladó is maximálisan teljesítette az elvárásaimat, így ezen felbuzdulva vettem ott mindent.
Valószínű, ha az első vásárlásom nem sikerült volna olyan szuperül, akkor másképp oldom meg a többit.
mi a lehető legkevesebből akartuk kihozni. így ruhákat kölcsönkértünk, illetve turkálóban vettem (kb.1 hónapot hor 1 méretet az elején, így nagyon jóállapotú ruhákat lehet találni töredék áron), de ha újat akarsz, akkor szerintem a C&A-ban érdemes venni.
babaápoló szerek: gyógyszertár
egyéb (pörgő forgó, bébiőr): bababolt (Elefáni)
takaró, ágynemű: vettem jó minőségű felnőtt tiszta pamut garnitúrákat, és felvágtam kisebbre, beszegtem, így lett 4 lepedője, 4 takaróhuzata. (sajnos a babaágyneműt 1 áron adják a felnőttel, és sokszor még rossz minőségű is, meg műszálas. így inkább minőséget kerestem, és beszegtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!