Ha 6 hónapos babám nem szeret hason lenni, akkor később is tanul meg mindent? Mászás, kúszás, felállás, járás?
El mondtam a dokinak az aggályaimat,aki megnézte a lányomat. Azt mondta nincs baja, lassabban fejlődik, minden baba más.
Reggel viszont letettem a játszószőnyegre és pár perc után elkezdett nyűgösködni és a fejét megint a kezébe temette. Aztán raktam elé színes állatos kártyákat, amire felfigyelt és szinte ujjongott annyira tetszett neki. Kipróbáltam egy feladatot, hogy a kártyát mindig egy kicsit oldalra raktam és a lányom rámozdult. Azaz oldalra nyúlt érte. Mindig arrébb-arrébb raktam, mire megtett egy fél kört. Pici apró mozdulatokkal ugyan, de csinálta. Aztán délután megint megcsináltam ugyanezt és akkor már elég nagy mozdulatot tett és elég sokáig volt hason. Sőt csinált egy olyan mozdulatot mintha mászni akarna. Felhúzta az egyik lábát és a kezével pedig kaparászott előre. :) Akkor lehet hogy tényleg nincs is nagy baja? Csak valami olyan dolgot kell elé tenni ami tetszik neki és érdekli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!