Mit lehet ilyenkor tenni?
Kislányom mindjárt két és fél éves és mostanában elviselhetetlen hisztiket csap.Ha nem az van amit Ő akar akkor ordít, dobál és a legújabb hogy verekszik,azaz engem ütlegel.Akkor is ez van ha valakivel beszélgetek és nem Rá figyelek.Nagyon nem tudom hogyan kell kezelni az ütlegelést, a többit tudom nem kell figyelembe venni de ha megüt mit csináljak? Üssek vissza vagy ne is vegyem észre? Mindenki mást mond,mármint anyuék és a keresztapja is a másik papa meg csendben mosolyog a bajsza alatt persze nem kárörvendés képen csak mert Ő nem akar beleszólni.
Valaki tud tanácsot adni?
Köszönöm
vissza ne üss!!!!!!! az erőszak erőszakot szül, és egy gyermek utánozva tanul, így az csak olaj lenne a tűzre, na meg nem is érdemli meg, mert még nagyon kicsi, és nem szándékosan csinálja, csak még nem tudja máshogy levezetni a dühét
beszélj vele szépen, nyugodtan, mond e neki 100 szor hogy nem szabad, illetve ne vedd észre, nálunk ez utóbbi vált be, mondjuk ő korábban kezdte ezt, egy időben harapott csípett, és a legjobb leszoktató módszer nálunk az volt, hogy észre sem vettük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!