A 4 hetes babám nem tud elaludni. Mit lehet tenni ilyenkor?
És olyankor miért kéne visszaaludnia? Én azt hittem az a baj, hogy 5-kor kel, és nem tudod visszaaltatni.
Olyankor gondolom ébren van, nézelődik, mivel még játszani nem tud. Ne erőltesd, majd ha álmos lesz, úgyis jelzi, és akkor kell letenni.
Az én 4 hetes kisfiam ha ébren van és ha nem eszik akkor sír. Egyszerűen már én sem tudom h mit csináljak vele. Van egy 23 hónapos kisfiam is, szóval azért már van tapasztalatom. Minden félét próbálgatok nála, de csak sír. Nehéz elaltatni is.
A te babád mennyiket eszik? Az enyém olyan 90-130 között, de pontosan nem tudom mert csak ritkán mérem meg. Sokat is bukik, hiába böfiztetem sokat.
A "nagyfiam" is sírós volt az első időkben, szóval ezen lehet túl kell esni.
Én most rendeltem hordozókendőt, hátha az segít.
Te nem gondolkodtál még el rajta?
A 6. hét után egy picivel jobb lett, a 3. hónap után pedig azt vettük észre a férjemmel, hogy jéééééé, meg bírtunk úgy ebédelni, hogy letettük a játszószőnyegre és a lelógó figurákat piszkálta a kezével. Sosem felejtem el azt a napot :)))))
Nekem ma a pici arra nyugodott meg, hogy elkezdtem hajszárítózni a pocakját, meg körkörösen simiztem.
Most pedig kint alszik a babakocsiban, de ma most alszik először rendesen, nyugodtan.
Szia!
Nálunk is 4 hetes a pici és bizony egy nap 2x van már fent két evés között. ilyenkor nagyon nehéz vele, bár nálunk nem sir olyan vészesen, inkább csak fel-fel sirdogál. még olyan kicsi, hogy semmi nem köti le: ha kezemben van, nem jó, ha a kiságyban van nem jó, ha a cumi a szájában van, nem jó, ha kiesik, nem jó, ha énekelek neki nem jó... ilyenkor igyekszem túlélni ezt a 2-2,5 órát és utána jöhet az újabb evés és alvás. nálunk ez reggel van 6-9 között és délután 5-8 között (az utóbbi még nagyon is kedvező, mert igy 7-kor tudom fürdetni és szépen alszik este) szerintem nem nagyon tudsz vele mit csinálni, csak várni, legalábbis én is abban a helyzetben vagyok, hogy már mindent próbáltam, de rá kellett jönnöm, hogy már nagyobbacska és már "muszáj" fent lennie, gondolom ez ösztönös. szóval, nincs semmi baj! egyébként a levegőről, csak annyit, hogy nálunk mikor nagyon hosszú sétára megyünk képes átaludni egy evést is, mert végig alszik a babakocsiban. ne aggódj, minden rendben van! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!