Egy átlag súlyú babának születésekor hányas számozású rugit kell vásárolni?
Szia!
Húú hát a szülés nekem hamar megvolt, és lehetett volna rosszabb is.
Vásárlás.Én babakocsiból matracból és kiságyból szerettem volna újat és az is lett.Nem volt borsos ára, jó a kocsi lehetett volna 150000 is de nekem jó volt az olcsó lengyel kocsi és szeretem is.Pár ruhát vettünk újat, 56-os méretet a többi használt.Bundazsákból 62-est vettünk, de jobban tettük volna ha 68-as veszünk.Sapit találomra vettünk mert nem tudtuk mekkora egy átlag fejméret, és őszinte leszek azt nem is néztük mi van a sapiba írva.Mérleget nem vettünk kölcsön kaptuk,párásítónk nincs,bébi őrünk sincs nem is hiányolom, egy szobában vn velünk egyenlőre.Játszószőnyeget(kaptuk) most kezdi értékelni (3 hónapos múlt),pihenőszékét imádja FP (nem hinta)kaptuk, de egy valamit bántam meg nagyon a zenélő izét amit a kiságyra teszünk.Nekem nagyon útban van.Ez az egy ami talán haszontalan.Bocsi hogy hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!