Egy átlag súlyú babának születésekor hányas számozású rugit kell vásárolni?
Én szerettem a kókuszpólyát, mert egy nagyon sírós, hasfájós babám volt (amúgy ő októberi), és a kókuszpólyába bele lehetett őt csomagolni, ami megnyugtatta. Plusz ugye ősz-tél volt, így még melegítette is őt, tehát nekünk jól jött. De valaki szerint tök felesleges.
Párásítót én azért vettem, mert a családban van több kruppos gyerek is, féltem lányom is az lesz, így fontosnak találtam a hidegpárásítót.
Mérleget kölcsön kaptunk, amúgy nem vettem volna, sőt így utólag belegondolva, csak idegesítettem magam rajta, amikor méregettem a babámat. Valahogy kényszert éreztem, hogy sokszor rátegyem, pedig elég lett volna max. hetente, vagy max. akkor amikor védőnőhöz vittük havonta!
Majd te se méregesd sokat a babát szerintem.
Lányomnak jó volt az újszülött sapka, pedig 36-os fejkörfogattal született, de gondolom számít a fejforma is.
De ettől függetlenül mi is vettünk nagyobb sapkát. Már nem emlékszem milyen volt a mérete, talán 2-es.
Előttem már leírták, hogy miből milyet érdemes. :) Overálból tényleg nagyobbat vegyetek.
Szülés. Sajnos én csak császárról tudok nyilatkozni. Nekem borzasztóan fájt, 2 hónapos koráig nem bírtam fürdetni, emelgetni. Iszonyatosan fáj(t) a gerincem, ill a jobb lapockám alatt. De olvastam már itt olyan anyuka történetét is, akinek egy "sétagalopp" volt a császár, a hüvelyi pedig rettenet. Édesanyámnak a hüvelyi volt egy leányálom, nem fájt neki nagyon.
A szülés fáj, nekem legalábbis fájt. Viszont így másfél év elteltével már jó pár dolog megszépült, és már nevetni is képes vagyok magamon. Akkor és ott, hát baromira nem volt vicces. :)
Túl leszel rajta, és életed legmeghatározóbb élménye lesz. Egy új életke jön világra. Tuti csoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!