Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy átlag súlyú babának...

Egy átlag súlyú babának születésekor hányas számozású rugit kell vásárolni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én szerettem a kókuszpólyát, mert egy nagyon sírós, hasfájós babám volt (amúgy ő októberi), és a kókuszpólyába bele lehetett őt csomagolni, ami megnyugtatta. Plusz ugye ősz-tél volt, így még melegítette is őt, tehát nekünk jól jött. De valaki szerint tök felesleges.

Párásítót én azért vettem, mert a családban van több kruppos gyerek is, féltem lányom is az lesz, így fontosnak találtam a hidegpárásítót.

Mérleget kölcsön kaptunk, amúgy nem vettem volna, sőt így utólag belegondolva, csak idegesítettem magam rajta, amikor méregettem a babámat. Valahogy kényszert éreztem, hogy sokszor rátegyem, pedig elég lett volna max. hetente, vagy max. akkor amikor védőnőhöz vittük havonta!

Majd te se méregesd sokat a babát szerintem.

2012. márc. 6. 16:25
 12/22 anonim ***** válasza:
sapkát viszont vigyél nagyobbat mert mi úgy jártunk hogy nem ment rá a fejére.úgy volt a fején mint egy fityula.nagyon vicces volt.
2012. márc. 6. 16:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Igazából mi sem vennénk mérleget ha pénzért kellene.De a cégnél kapunk egészségkártyát amire meg lehet venni.A sapinak is van számozása?És a kis zokninak?És overált hogy válasszak?
2012. márc. 6. 16:45
 14/22 anonim ***** válasza:
A sapkának is van .Mi a legkisebbet vettük.3800g volt a lányom 35cm fejkörfogattal és nem ment rá.Pedig ez nem a legnagyobb baba.Inkább vigyél egy kisebbet és egy nagyobbat is.A fiamnál már úgy vittük mi is és szükség is volt a nagyobbra:))
2012. márc. 6. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Overallból mi kaptunk egy 56-ost, abban hoztuk haza a kórházból, de ez többé nem volt rajta, mert nagyon hamar kinőtte. Úgyhogy ilyet szerintem felesleges venni. 62-est vagy akár 68-ast is vehetsz (nem baj ha picit nagyobb rá, legalább nem lóg ki a keze-lába, és nem fázik neki).
2012. márc. 6. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Lányomnak jó volt az újszülött sapka, pedig 36-os fejkörfogattal született, de gondolom számít a fejforma is.

De ettől függetlenül mi is vettünk nagyobb sapkát. Már nem emlékszem milyen volt a mérete, talán 2-es.

2012. márc. 6. 17:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Szóval mindenképpen nagyobbat vegyek.Az nem árt.:)És még egy olyat kérdezhetek,hogy menyire fájt a szülés???:O
2012. márc. 6. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Előttem már leírták, hogy miből milyet érdemes. :) Overálból tényleg nagyobbat vegyetek.

Szülés. Sajnos én csak császárról tudok nyilatkozni. Nekem borzasztóan fájt, 2 hónapos koráig nem bírtam fürdetni, emelgetni. Iszonyatosan fáj(t) a gerincem, ill a jobb lapockám alatt. De olvastam már itt olyan anyuka történetét is, akinek egy "sétagalopp" volt a császár, a hüvelyi pedig rettenet. Édesanyámnak a hüvelyi volt egy leányálom, nem fájt neki nagyon.

2012. márc. 6. 18:20
 19/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek mert ez lesz az első babám és ott lent elég szűkösek a dolgok..:P
2012. márc. 6. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:

A szülés fáj, nekem legalábbis fájt. Viszont így másfél év elteltével már jó pár dolog megszépült, és már nevetni is képes vagyok magamon. Akkor és ott, hát baromira nem volt vicces. :)

Túl leszel rajta, és életed legmeghatározóbb élménye lesz. Egy új életke jön világra. Tuti csoda!

2012. márc. 6. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!