Lányok, este mikor leteszitek a babát és ti is mentek aludni, akkor el van végezve a lakásban? Vagy vagy úgy vele h pl. megvár az a mosatlan holnapig?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 22:40
11/18 anonim válasza:
én bizony lefekszem az ágyba,és tv-zek,olvasok,férjemmel vagyok,nem pedig pakolok,mosogatok!Sajnos megvár reggelig senki nem csinálja meg helyettem!:)
12/18 anonim válasza:
egyszobás lakásban élünk, amikor a Manó megy aludni 8kor, mi kiülünk a konyhába, vacsorázunk, filmet nézünk vagy fürdünk a férjemmel (nem a konyhában:-))), vele vagyok. Csörömpölés, mosogatás megvár másnap reggelig, senki nem rója fel,nekem ennyi lazulás belefér.
13/18 anonim válasza:
Én sajnos nem is tudok elmosogatni amikor elaludt a kislányunk mert felkel sajnos ha zörgök és mosogatni meg csak úgy tudok megfürdünk este kicsi tv beszélgetés öszebújás alvás van amikor társasozunk egyet netezünk és a mosogatás nem fontosabb mint a férjem itthon avgyok egész nap amíg a gyerkőc eljátszi egy fél órát adig rendbeteszem a konyhát utána játszunk alvás aztán öszerakom a lakás többi részét este amikor megjön a férjem akkor vacsi ésa szokásos program
14/18 anonim válasza:
Előfordul ez is, az is. Jó lenne rászoknom, hogy mindig rendbetegyem a lakást, mert tagadhatatlan, hogy reggel sokkal jobb érzés egy tiszta konyhában kezdeni a napot, de gyakran elcsábulok a lazításra... :)
15/18 anonim válasza:
Én sem pakolok már este, megvár minden holnapig. (Pedig de jó is lenne, ha reggelre csili-vili konyha várna. :) ) Én is inkább lazulok, beszélgetünk a férjemmel. Azóta szoktam rá erre, mióta megvan a kislányunk, míg terhes voltam, volt olyan, hogy hajnal 2-kor nekiálltam főzőcskézni, mosogatni, takarítani. :)
16/18 anonim válasza:
Nekem már agyamra ment a hosszú itthonlét :P és bizony nem tudok úgy lefeküdni, hogy akár egy pohár is mosatlan legyen vagy akármi elő maradjon. Nem hagyna nyugodtan aludni. Ez amolyan kismami betegség. De mondjuk a játékokat már a nagyobb gyerkőcök elrakják és mig mosogatok vigyáznak a kistesóra.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Én is ugyanígy vagyok,ahogyan a kedves utolsó válaszadó írta!Csak már nem bírom lassan erővel,hogy mindig csili-vili rend és tisztaság legyen..:(És mivel sok olyan válasz érkezett itt most,hogy nem izgat benneteket túlságosan a házimunka,így úgy gondoltam én is lazítok picit..és nem lesz bűntudatom utána.Szép napot mindenkinek!
2012. márc. 7. 14:34
18/18 anonim válasza:
Én délelőtt rakok rendet a lakásban, mert este főzők vagy dobok össze valamit a páromnak és édesapámnak.Utána nincs energiám rendet rakni.:(
egy két és fél hónapos izgő-mozgó hercegnő mamája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!