Mi a véleményetek, ha két tesó közt 4 év a korkülönbség?
Tervezzük a kistesót, és kb. 4 év ( esetleg+pár hónap) lenne a két gyerkőc közt! Tapasztalatokat várok :-) Milyen lehet a gyerekek szemszögéből is?
Köszönöm előre is!
Nekem most van 5 honaposom es 5 es fel evesem tehat 5 ev van koztuk de a nagy mar 4 evesen is ilyen volt mint most. Fiuk mindketten. Imadjak egymast nalunk nincs feltekenyseg a nagy sokmindenben onnalo mar kikeri maganak a segitseget ez nagyon megkonnyit dolgokat. Mivel ovis igy van idom kielvezni a babazast, fozni rendet tartani stb. Sot nagyon ugyesen segit is nem eroltetem neki o akar tesozni.
Mindig azt mondja olyan edi hogy meg egyet szeretne. Majd ha a kicsi ontudatra ebred biztos lesz neha hiszti jatekok miatt, de szerintem nem lesz veszes. Talan ok nem lesznek olyan nagyon egyutt jatszos tesok de azert mondjuk olyan 5-10 eves koruk korul siman lehetnek.
Kesobb meg jo szerintem hogy a kulonbozo eletszakaszokban onnaloan mennek vegig es nem egyik a masikra tamaszkodva, talan jobban elkulonul majd a sajat kis egyeniseguk. En nem banom hogy igy alakult nekunk nagyon jo igy.
Köztem és a nővérem között négy év van, mindig nagyon jó testvérek voltunk, és szeretjük egymást , így felnőtt fejjel is napi szinten beszélünk telefonon, és hetente legalább egyszer találkozunk, a gyerekeink is imádják egymást.
Szerintem egy négy éves már jobban eltudja fogadni a kistesót, pertsze biztos lesz féltékenység de talán kevésbé mintha kisebb lenne, és ha jár óvodába neked is több időd lesz foglalkozni a kcsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!