Miért kellemetlen szagú a babám füle mögött?
Figyelt kérdés
3 hetes a babám, rendesen fürdetem minden nap, mégis büdös.De vajon mitől?Nem törlöm rendesen szárazra?Másnak is volt hasonló gondja?2012. márc. 5. 10:19
1/4 anonim válasza:
Így van, nem törlöd meg teljesen és ezért bepállik.
2/4 anonim válasza:
Az én babám 5 hetes. Én reggelente szoktam a füle környékén, nyakánál büdinek érezni. Aztán rájöttem, hogy éjjel a félhomályban befolyik a tejci szopizás közben...Azóta jobban figyelek(ahogy elengedi a cicit már tömöm is oda a textilpelust, illetve reggel öltöztetésnél átszoktam törölgetni kamillás, vagy betadinos(azért ezzel mert nagyon kipattogott az álla és ha tejci ott marad jobban begyullad neki) vízzel.
Remélem tudtam segíteni...
3/4 anonim válasza:
Ha megtapintod a füle mögött, érezni is fogod. A víztől kipálik. Töröld át egy kis babaolajjal, és minden fürdés után alaposan meg kell törölni. Sajnos ez gyakran előfordul, ne keseredj el.
4/4 anonim válasza:
pfujj, enyémnek is büdi volt, befolyt a büfi meg a tej és reggelre szaga lett :S töröld át nedves törlőkendővel napjában többször ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!