Kellemetlen lenne a nőgyógyászomnak, hogy ha megkérném erre a szívességre?
Ahol szültem alig van már baba ruha, már megkérik az anyukákat, hogy vigyenek ruhát a babának mert nincs mit ráadni de ha mégis az szörnyen néz ki, szégyellik már a csecsemősök is.
Mi már kinőttük az első ruhácskáinkat és arra gondoltam, hogy megkérem a dokimat, hogy vigye be a kórházba a babáknak. Nem sok de azért egy nagyobb szatyornyi. A jövő héten megyek a magánrendelésére a 6 hetes kontrollra. Én sajnos nem tudom bevinni mert vidéken lakom de Bp.-i kórházban szültem (ÁEK). Ő meg minden nap ott van a szülőszobán, meg lejár a gyerekágyra a kismamáihoz szóval ez nem lenne gond csak kérdés, hogy nem venné-e rossz néven, hogy ilyenre kérem? Szerintetek? Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni meg én se akarok beégni de olyan szívesen adnám. Már a második babámat szültem ott és sajnálom, hogy nincsen rendes ruha a babákra.
Hát én magam vittem be a koraszülöttre pelust,meg popsi törlőt.
Nem tudom, nekem kellemetlen lett volna postásként alkalmazni a dokim, de a tiédet te ismered.
Egyébként én ruhát azért nem adok, mert nekem a csecsemősök mondták,hogy a mosodában eltűnnek! Tehát kiválogatják a szebbeket, ezért ne ruhát adjak!
Én nem kérném meg a dokit, inkább más megoldást keresnék.
Amúgy nekem rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
Mikor szültem akkor a kórházban kétszer kérdeztem meg, hogy beadhatom-e a kis ruhákat amik már nem kellenek, szinte csak újak voltak, mivel a baba nagyobb lett mit vártuk. Egyszer se méltattak választ adni.
Pedig mikor vizsgálatokra jártam akkor láttam,hogy ki van írva, hogy szívesen fogadják a kis ruhákat.
Elég rosszul eset, hogy még annyit sem vakkantottak, hogy bőő
Kedves 8-as. Ez melyik kórház?
Mivel messze van Neked a kórház, így tegyél egy próbát a dokidnál. Nem gondolom, hogy elutasítana.
Az már kétséges, hogy minden bekerül-e a kórházba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!