Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kellemetlen lenne a nőgyógyász...

Kellemetlen lenne a nőgyógyászomnak, hogy ha megkérném erre a szívességre?

Figyelt kérdés

Ahol szültem alig van már baba ruha, már megkérik az anyukákat, hogy vigyenek ruhát a babának mert nincs mit ráadni de ha mégis az szörnyen néz ki, szégyellik már a csecsemősök is.

Mi már kinőttük az első ruhácskáinkat és arra gondoltam, hogy megkérem a dokimat, hogy vigye be a kórházba a babáknak. Nem sok de azért egy nagyobb szatyornyi. A jövő héten megyek a magánrendelésére a 6 hetes kontrollra. Én sajnos nem tudom bevinni mert vidéken lakom de Bp.-i kórházban szültem (ÁEK). Ő meg minden nap ott van a szülőszobán, meg lejár a gyerekágyra a kismamáihoz szóval ez nem lenne gond csak kérdés, hogy nem venné-e rossz néven, hogy ilyenre kérem? Szerintetek? Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni meg én se akarok beégni de olyan szívesen adnám. Már a második babámat szültem ott és sajnálom, hogy nincsen rendes ruha a babákra.

2012. febr. 28. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Hát én azt hiszem keresnék egy másik lehetőséget.
2012. febr. 28. 14:52
 2/16 SzCJudit ***** válasza:
Bár ez valóban nem az Ő dolga, de ha van benne egy kis jószándék biztos megteszi. Szerintem egy próbát megér.
2012. febr. 28. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerem az orvosodat, de az enyém biztos szívesen bevinné, szóval nyugodtan próbáld meg. Ha netán nemet mond, Te akkor sem leszel kevesebb tőle. Nagyon szép gesztus.
2012. febr. 28. 14:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lehet inkább a postai utat választanám....
2012. febr. 28. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát ha meg vannak jobb darabok akkor elteszi az egyik rokonának. én személyesen vinném be, vagy a védönönek adnám, hogy adja oda annak aki rászorul.
2012. febr. 28. 14:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát én magam vittem be a koraszülöttre pelust,meg popsi törlőt.

Nem tudom, nekem kellemetlen lett volna postásként alkalmazni a dokim, de a tiédet te ismered.

Egyébként én ruhát azért nem adok, mert nekem a csecsemősök mondták,hogy a mosodában eltűnnek! Tehát kiválogatják a szebbeket, ezért ne ruhát adjak!

2012. febr. 28. 14:57
 7/16 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is szép gesztus. Furcsálnám, ha nemet mondana. Én örülnék a kórház nevében. Szerintem nyugodtan kérdezd meg. Majd írd meg mit mondott.
2012. febr. 28. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem kérném meg a dokit, inkább más megoldást keresnék.

Amúgy nekem rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.

Mikor szültem akkor a kórházban kétszer kérdeztem meg, hogy beadhatom-e a kis ruhákat amik már nem kellenek, szinte csak újak voltak, mivel a baba nagyobb lett mit vártuk. Egyszer se méltattak választ adni.

Pedig mikor vizsgálatokra jártam akkor láttam,hogy ki van írva, hogy szívesen fogadják a kis ruhákat.

Elég rosszul eset, hogy még annyit sem vakkantottak, hogy bőő

2012. febr. 28. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is szívesen beviszi majd, nyugodtan kérd meg rá!
2012. febr. 28. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 8-as. Ez melyik kórház?

Mivel messze van Neked a kórház, így tegyél egy próbát a dokidnál. Nem gondolom, hogy elutasítana.

Az már kétséges, hogy minden bekerül-e a kórházba...

2012. febr. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!