Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kellemetlen lenne a nőgyógyász...

Kellemetlen lenne a nőgyógyászomnak, hogy ha megkérném erre a szívességre?

Figyelt kérdés

Ahol szültem alig van már baba ruha, már megkérik az anyukákat, hogy vigyenek ruhát a babának mert nincs mit ráadni de ha mégis az szörnyen néz ki, szégyellik már a csecsemősök is.

Mi már kinőttük az első ruhácskáinkat és arra gondoltam, hogy megkérem a dokimat, hogy vigye be a kórházba a babáknak. Nem sok de azért egy nagyobb szatyornyi. A jövő héten megyek a magánrendelésére a 6 hetes kontrollra. Én sajnos nem tudom bevinni mert vidéken lakom de Bp.-i kórházban szültem (ÁEK). Ő meg minden nap ott van a szülőszobán, meg lejár a gyerekágyra a kismamáihoz szóval ez nem lenne gond csak kérdés, hogy nem venné-e rossz néven, hogy ilyenre kérem? Szerintetek? Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni meg én se akarok beégni de olyan szívesen adnám. Már a második babámat szültem ott és sajnálom, hogy nincsen rendes ruha a babákra.

2012. febr. 28. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem keress a környékeden egy szegény családot, nekik nagyobb ajándék, mint egy kórháznak.

Sokkal jobb, a kórháznak nem jelent semmit, viszont egy szegény családnak jelenthet. Kérdezd meg a védőnődet.

2012. febr. 28. 15:38
 12/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok Szolnokon a Hetényi Géza Kórház
2012. febr. 28. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy szegény családnak vagy add fel postán.
2012. febr. 28. 15:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok de nem lettem okosabb. :)) Én is pont így vagyok amilyenek a válaszaitok is. Egyrészt miért ne kérhetném meg, legfeljebb nemet mond valami ürüggyel másrészt tényleg nem akarom se Őt se magamat kellemetlen helyzetbe hozni. :p

Postára én is gondoltam de pénzt már nem szívesen áldoznék erre a projektre (1150Ft egy ilyen csomi feladása) de ha mégis akkor a másik dolog, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a csomag eljut a címzetthez. Ki tudja kihez kerül ott a posta, ki bontja fel stb... Ha a doki elvállalja akkor 1000%, hogy be is viszi efelől nincs kétségem.

Na mindegy, azt hiszem azt fogom csinálni, hogy majd megkérdezem tőle, hogy vajon hogyan tudnám én bejuttatni ezeket a kis ruhákat a kórházba mondjuk ha postáznám akkor mit írjak rá, hogy tudják pontosan ki a címzett? Vagy, hogy egyáltalán van-e értelme vagy jó néven vennék-e? :p Erre szerintem adja magát, hogy felajánlja a segítségét (persze ha azt mondja van is értelme). Ha nem, akkor marad a védőnő meg a szegény család.

2012. febr. 28. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Na ez így jó lesz. Ügyes legyél :)
2012. febr. 28. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a csecsemős nővérekhez csöngettem be a szülészeten, aki kijött, mondam neki, oda szeretném adni, elfogadják-e, és nagyon örültek neki. Bevitte, aztán gondolom ment a mosodába. Szóval szerintem a csecsemősökkel jobban jársz, nekik tuti nem ciki, vagy kellemetlen. (és oda mással is beküldheted)
2012. febr. 29. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!