Mikortól aludta át az éjszakákat a babátok?
Az én pici lányom 6 hetes korától alszik este 10-fél 11-től reggel 7-fél 8-ig. (Én nem tudtam ennyit aludni,mert fejtem éjjel) Esetleg tudom javasolni,hogy próbáld ki,hogy este a lefektetés előtt gyakrabban eteted. M?i ezt csináltuk 4 hetes korától és 6 hetesen már aludt éjjel. Evett este 6-kor 8-kor majd 10-kor.
Most 8 hós múlt és alszik este 10-től reggel 6-7-ig akkor szopizik,majd alszunk tovább még kb. 2 3 órát. (Viszont nappal nem alszik szinte semmit)
Sok szerencsét és kívánom,hogy hamarosan tudj egy kicsit aludni!:)
Az én pici lányom 6 hetes korától alszik este 10-fél 11-től reggel 7-fél 8-ig. (Én nem tudtam ennyit aludni,mert fejtem éjjel) Esetleg tudom javasolni,hogy próbáld ki,hogy este a lefektetés előtt gyakrabban eteted. M?i ezt csináltuk 4 hetes korától és 6 hetesen már aludt éjjel. Evett este 6-kor 8-kor majd 10-kor.
Most 8 hós múlt és alszik este 10-től reggel 6-7-ig akkor szopizik,majd alszunk tovább még kb. 2 3 órát. (Viszont nappal nem alszik szinte semmit)
Sok szerencsét és kívánom,hogy hamarosan tudj egy kicsit aludni!:)
2 hónapos korától, este 9től reggel 8-9ig:)
Életemben nem aludtam ennyit mint az utóbbi fél évben:)
Bocsi!
A jól alvó gyerekek is megszokták érezni a fogzást, a szeparációs szorongást, ami miatt 8 hónapos kortól felébredhetnek éjszakánként... Majd 2 éves korban újabb fejlődésbeli ugrás, akár 3 óránként is ébredhetnek!
Szép álmokat mindenkinek!
Nekünk sajnos nincs benne részünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!