Valamit én rosszul csinálok? Mindenhol azt olvasom, hogy a gyerek 8-kor 7-kor esetleg 9-kor ébred. Reggel. Addig alszik. Az enyém miért nem? :-)
nem olvastam el a válaszokat, azért reagálnék, majd átolvasom :)
magát a kérdést sem értem :D ha 7 körül fekszik, hogy a csudába aludna 8ig? :)
enyém most feküdt le, pici korától ez nagy gond, mert férjem 8-f9 között ér haza, így egyszerűen nem tudom előbb letenni. reggel se találkoznak mert 7kor indul dolgozni, szóval ez így alakult. 8-9 között ébred, 2 éves
Köszi éjjeli bagoly:-) De irigyellek...ha éjjel ébren vagy, hogy tudsz nappal is ébren lenni? Én borzalmasan sokat vagyok képes aludni.. Talán ezért is veszem zokon, hogy a gyerekem meg nem :-)
Én is azt szoktam, hogy beveszem magunkhoz, de hát ő nehogy azt hidd, hogy vissza alszik. Bulizik ezerrel. Jön megy, dobálja a párnát, apja orrát rágcsálja stb. Ma felébredt 3-kor ivott, felébredt 5-kor evett, de vissza aludt,most hallom a bébiőrt, hogy már bulizik, játszik a katicájával a kiságyban. De ez nagyon ritkán fordul elő, hogy ő vissza alszik. Mindegy, megnyugodtam a válaszoktól, hogy nem én csinálok valamit nagyon rosszul, hanem ő egyszerűen ilyen:-) A napirendet én is kb 2 hónapig erőltettem ( a szigorú napirendet) aztán rájöttem, hgy ez nálunk nem működik, nincs értelme. Rugalmasabban kezelem a dolgokat, és így gördülékenyebbek a napjaink. De mint írtam, azért most is van idegbaj, mert ugye a foga miatt (remélem amiatt) nem hajlandó enni, csak 3-4 kanál ételt. De nyilván a gyermekneveleés ilyen, valami beáll egy jó kis kerékvágásba, anya-baba nyugodt, akkor jön egy fogzás, vagy egy növekedési ugrás, vagy egy nagy mozgás megtanulása, rossz esetben betegség, és borul minden.
Szia!
Szerintem minden reggel a tápi után próbáld meg visszaaltatani!Mond neki,hogy korán van még,sötét van még,Anya Apa is alszik még majd puszi és gyere ki a szobából!Egy kicsit hagyd(ha nem sír)Ezzel próbálkozz egy idő után rájön,hogy még nincs játékidő és hidd el visszafog aludni mert a bioritmusa beáll arra hogy olyan korán még aludni kell!Ha magatok közé veszitek akkor azthiszi játék van!
Nekem ez a módszer bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!