Valamit én rosszul csinálok? Mindenhol azt olvasom, hogy a gyerek 8-kor 7-kor esetleg 9-kor ébred. Reggel. Addig alszik. Az enyém miért nem? :-)
Ódejó, akkor már csak 10 hónap hajnali ébredés! :-D
Köszönöm, nyilván előbb utóbb megszűnik, csak én eléggé paramami vagyok, és mivel folyton azt hallom, 8-ig alszik, addig anyuka megfőz kitakarít, berakja a haját stb, 9-kor eszik a gyerek stb..szóval olyan ideális, ezzel szemben az én gyerekem, meg 5-kor max 5:30-kor kukorékol, azonnal enni kér, és ilyenkor betojok, hogy valamit nem jól csinálok. Nem adok neki eleget enni, sokáig hagyom aludni nappal stb.
Ezért ide írok és próbálom magam másokkal megnyugtatni:-)
Oké, köszi:-)
Próbálok nem pánikba esni:-) Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznosak a válaszok:-)
ég egy utolsó kérdés! Bocs:-)
Akiknek "emberi" időpontban ébred már a gyermekük: Ti etettétek éjjel? Azért kezdett később ébredni? Vagy egyszerűen Ő csinálta így magána a dolgokat?
Kislányom elalszik este 8-kor és reggel 8 kor kel. Már több hónapja, vagy talán 1 éve ez van...és soha nem etettem éjjel (nem kérte soha), sőt vacsorára eszi a legkevesebbet, mégis alszik éjjel.
Nem azért írtam, hogy most még rosszabb legyen a kedved, hogy a lányom is egy jó alvó, hanem azért, hogy kaja nélkül is képes végigaludni az éjszakát, tehát ő ilyen gyerek. Független attól, hogy éjszakára bekajál-e vagy sem.
Most 17 hónapos.
Szerintem a te babád "egyszerűen" ilyen.
De idővel biztos jobb lesz.
Unokaöcsém 1,5 éves koráig kb. 5-kor fél 6-kor kelt reggel. Most 2 éves, és olyan 9-ig alszik!
Anyukája meg most nem tudja mi lesz velük, mert hamarosan bölcsibe megy, és jóval korábban kel majd kelteni őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!