Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet -e egy 2 hónapos babának...

Lehet -e egy 2 hónapos babának a fogak előbújásától nyűgös napja?

Figyelt kérdés

A kislányom 2 hónapos és reggeltől estig sírdogál,mégha kézbe vesszük és ringassuk akkor is. Nemtudom reális-e ez a feltételezésem ilyen hamar, de érdekel más anyukák véleménye/tapasztalata is.

Egyébként a baba makk egészséges.

2012. márc. 4. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még nem jöhet a foga. Az én lányomnak 4 hósan kezdődtek ezek(nyűgösség, felsírás éjjel), most 6 hós, és még nem bújt ki a foga.

Nem a pocakja fáj?

2012. márc. 4. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy a pocakja fáj, esetleg az időjárás változékonysága zavarja (az én kislányom is "mini-barométer" :( ).

Kedves első válaszoló!

Bár az én kislányom első foga 8 (!!!) hónaposan bújt ki, egyik barátnőm kisfiának 2,5 hónaposan már ott virított az első foga a szájacskájában!!! Tehát még ez is lehet!

2012. márc. 4. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, hogy nem a hasa fáj, meg nincs neki semmilyen egészségügyi problémája.

És várok még példákat korai fogzásról!

2012. márc. 4. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:

2 hónaposan nem jön a foga. :) A nagymamám nekem is mesélte,h. Valami unokatestvérének a babája foggal született de ezek nagyon ritak esetek. Amúgy meg a fogzásra mindent rá lehet fogni...de nem ilyen hamar. Azért adhatsz neki Chamomillát 3x5 golyót (6omeos fájdalomcsillapíto). Bajt nem okoz max nem javít semmit de több napos használat után van csak hatása.

2 gyerekes

2012. márc. 4. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem hinném.

Az én babám 3 hónapos lesz és ő például kicsit jobban nyáladzik meg eszi a kezét, és még erre is azt mondta a doki,hogy nem a fogától van.

Nálunk is van,hogy napokig nyűgös.

2012. márc. 4. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy ennyi idős babánál valószínűbbnek tartom,hogy inkább fáradságtól,időjárásváltozástól nyűgös és nem fogzástól!

A chamomillát tényleg kipróbálhatod!

mennyit alszik a baba??

2012. márc. 4. 20:24
 7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a foga. A kislányom napra pont két hónapos volt, amikor észrevettük, hogy áttört az első fogacskája. Ellőtte nem is nagyon volt nyűgös...
2012. okt. 29. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!