Mi a véleményetek a Pampers Sleep&Play pelenkákról?
Látom eléggé megoszlanak a vélemények.Pennyben most volt akciós 3800FT/100db. Végülis vettem egy csomaggal,egy próbát megér. Az nekem sem tetszik, hogy nem gumis. Ma nem folyt ki még belőle a pisi, de gyakrabban cseréltem. Legfeljebb ha nem válik be visszaállok az Aldis Mylove-ra nekem ez nagyon bejött.
Köszönöm az eddigi válaszokat és várok még véleményeket.
Még 2-3hónapos kora körül kaptunk ilyen pelust,akkor jó volt,bár egész éjjel elég neccesen bírta csak ki,így később már ilyet nem használtunk.
Igaz,ezt a Pampers írja is a weboldalán,hogy csak 9órát bír,míg az Active Baby az akár 12 órát is.
6-ik vagyok
Nekünk tényleg ez vált be bár azt én is hiányolom hogy nem gumis mert a 2-es az volt,mi is külföldön élünk én próbáltam a fehéret abból minden éjszaka kipisilt az egész oldala pisis lett és előtte meg zöldet használtunk de attól meg nagyon erős pisi szagú volt a kis bőre ez az illatos nagyon jó pedig kislányomnak extra érzékeny bőre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!