Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Pampers...

Mi a véleményetek a Pampers Sleep&Play pelenkákról?

Figyelt kérdés
Használja valaki?

2012. márc. 3. 22:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 4-est használunk (8400 gr), éjszakára még nem adtam rá, olyankor libero van rajta. Formára jó rá, nem folyik ki belőle a pisi, viszont sűrűn kell cserélnem rajta, mert ha túl sokat pisil bele, akkor ilyen apró zselé darabok jönnek ki a pelusból, ez másnál nem fordult elő? Nem hiszem hogy veszek még ilyet. A huggiest is most próbáltuk ki, és ez az egyetlen pelenka , amiből valaha kifolyt a pisi (oldalt) 4 óra használat után, ilyet soha többé nem veszek.
2012. márc. 4. 07:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be, utálom! Több méretet kipróbáltam de nem jó, ne vegyél! Nem is értem miért ez a neve hisz alváshoz sem jó de ébrenléthez sem. Nem gumis, így nem tud együtt mozogni a babával. Most van egy 6hetes babám és kaptunk egy 3-as méretet belőle de már most rosszul vagyok,h. El kell majd használnom. 2 pisi után átöltözés.
2012. márc. 4. 08:47
 13/27 anonim ***** válasza:
Felszívja a pisit rendesen, a kislányom bőre is jól bírta, DE nem gumis, ezért szerintem nem jó. Ha nagyon szorosra veszed, az a babának nem jó, ha meg lazára, akkor könnyen van belőle "baleset". Nappalra használtam csak, de többet nem veszek a gumírozás hiánya miatt.
2012. márc. 4. 09:23
 14/27 anonim ***** válasza:
21 hós a fiam!Eddig soha nem vettem ilyet mert minden ismerősömtől csak rosszat hallottam róla!2 hete hozattam anyukámmal mert akciós volt a Tescoba csak ő nem tudta hogy aczive baby kellett volna és ilyet hozott!na már most a babám bőre egyáltalán nem bírja ráadásul ázik át egy pisi után,éjszakát nem bírja ki úgyhogy alig várom,hogy elfogyjon!Esküszöm a kínaiba kapható noname márkájú 39 ft-os jobban bírja és jobb minőségű!
2012. márc. 4. 10:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Csoda, hogy a Pampers a nevét adja hozzá. Olcsóságához mérten elég trágya a minősége. Éjszakát egyáltalán nem bírja, nappal is sokszor kell cserélni. Ár-érték arány közelít a nullához, mivel ebből másfélszer annyi elmegy nappal, mint másik, jobb minőségű pelenkákból. Továbbmegyek, ennél még a sokak által lefikázott tescos pelus is jobban bírta nálunk az éjszakákat. Tuti nem veszek többet, ócska.
2012. márc. 4. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:
Mifelénk még csak nem is olcsó,sőt kifejezetten drága.Ha jól emlékszem úgy 3000 ft körül van.Próbáltuk,borzalmas volt.Százszor inkább bejöttek a noname pelusok,meg a saját márkásak,és olcsóbb is volt.A vasalatlan zsákos pelenka is jobb minőségű ettől a sárga Pamperstől..
2012. márc. 4. 13:09
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintetek nem lehet az,hogy erre is vonatkozik az,ami sok más termékre,hogy ugyanaz a márka nem ugyanolyan minőségű Magyarországon mint külföldön? Van sok olyan dolog,ami sokkal jobb minőségű pl a kinti Lidlben vagy Aldiban mint otthon.Mi külföldön élünk,én is narancssárga Pamperst használok és pont a pelenkakiütés meg a pisi kifolyás miatt váltottunk át erre és ez végre bevált,akár 12 óránál többet is simán kibír.
2012. márc. 4. 17:12
 18/27 anonim ***** válasza:
En se ertem hogy lehetnek ekkora velemeny kulombsegek. En mar irtam hogy imadom ezt a pelust. Valaki valamit akkor nem jolcsinal(lehet hogy en) de azert nekem olyan sose volt hogy egy pisit ne birna ki akarmilyen pelus, ott akkor nem jo a meret vagy rosszul van raadva. En mar ezerfelet kiprobaltam es ez jott be mert vekony es sok pisit felfog, igaz a zsele gyongyok tenyleg benne vannak ja tul sok a pisi mar benne de nekem ez mas pelusnal is volt. Azert 14 orat szerintem egy pelusnak se muszaj kibirnia. Nekunk napi 6-7fogy egyenlore de aokazor a kaki miatt kell csak cserelni. A nagyfiam rengeteget pisilt es birta. Az hogy kinek a bore hogy birja az persze mas dolog, es ez illatositott is, mas pelusokrol nem tudom milyenek mert sosem veszek mast, de nekunk sosem volt baja aplus alatt a borevel, pedig nagyon szaraz boru a babam.
2012. márc. 4. 17:35
 19/27 anonim ***** válasza:
Igen,én is ezt nem értem.Mert a kiütés az persze más kérdés,de az,hogy egyik anyukának 1 pisilést bír ki,a másiknak meg 12 órát is,ezt nem értem,ekkora különbség nem lehet.
2012. márc. 4. 17:52
 20/27 anonim ***** válasza:
a legjobb pelenka! rendesen le lett tesztelve! ajánlani tudom csak!
2012. márc. 4. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!