DM Pampers pelus nagy kartondobozos?
Figyelt kérdés
A 4+osba mennyi van?Nagyobb mint a 4-es?Kisfiam 12 kg, eddig 4-est használtunk, de sokszor kifolyik a pisi!
Érdemes lenne 4+osra váltani?
2012. febr. 19. 11:03
1/10 anonim válasza:
a 4+-os nagyobb mint a sima 4-es. Én is hasonló gondban vagyok, az én fiam majdnem 11 kg (18 hós) és nem tudom eldönteni, hogy 4-est vagy a 4+-ost vegyem, reggelre sokszor átázik, de szerintem minden pelust átázna. Neked nappal is kifolyik? Mennyi idős a gyerkőc?
2/10 A kérdező kommentje:
15 hónapos a kisfiam, nappal ritka de volt már rá példa hogy nappal is átázott!De éjjel általában mindig!:(
Most vennék ilyen nagy dobozosat de nem tudom mekkora méretet vegyek!Köszi!:)
2012. febr. 19. 11:28
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Te egy idióta vagy látom!
2012. febr. 19. 11:29
4/10 anonim válasza:
Délután szeretnék venni ilyen nagy dobozos pelust, azt hiszem a 4+ lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Én holnap veszek!
Valakinek esetleg nincs tapasztalata?Hogy többet is bir e a 4+?Mert elvileg gondolom igen, de gyakorlatban...!Köszi!:)
2012. febr. 19. 11:36
6/10 anonim válasza:
Szia! Nekem semmivel sem tűnt nagyobbnak.Kisfiam igaz,hogy még 9 kiló sincs,de már 5öst használok,mert a pocakját szorítaná a kisebb,és amúgy is nagyon izmos kis teste van,az 5ös meg pont jó.Ja 4+os nem bírt többet,mint a 4es legalábbis nekünk.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!Én is erre gyanakodtam!:S
És megtudod mondani hogy az 5-ösbe mennyi van?Ebbe a nagy dobozosba?
2012. febr. 19. 14:25
8/10 anonim válasza:
Én is szenvedtem ezekkel mindig. Fiam nappalra 5-s pelust használ, éjjelre ált 6-t veszek, mert sokat pisil. Most ami nagyon bejött a Lidlnek a sajátmárkása, ebből elég éjjelre is az 5-s. Szerintem ez babafüggő is, de veheted az 5-t éjjelre. Nem tudom megmondani mennyi van benne, mert nem azt használjuk
9/10 anonim válasza:
az 5ösbe 111db van a nagy dobozosba,amúgy 86os a nagy csomagos
10/10 anonim válasza:
2. vok, vettem egy doboz 4+-ost, nagyobb mint a sima 4-es. 120 db van benne. Akkora mint az 5-ös libero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!