Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM-ben Pampers pelus van most...

DM-ben Pampers pelus van most nagy kartondobozos?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincsen.Csak 76dbos 5299.-

De a Tescoban van 120dbos kartondobozos 7771.-

Sajna én későn vettem észre.Ez a 4es méret a többit nemtudom.

2012. jan. 9. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A Tescot tudom, csak általában kuponnal szoktam venni a DM-ben!A nagy dobozos érné meg legjobban!

2012. jan. 9. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
én is azt szoktam vásárolni a kuponnal, én még decemberben kérdeztem, felhívtam telefonon és azt mondták, hogy negyedévente kapnak ilyen kartonosat. Hát, lassan aktuális lenne, mert nemsokára ismét telefonálok.
2012. jan. 9. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

vagyis nem azért lenne aktuális, mert ismét telefonálnék, hanem mert negyedév van, és ezért is fogok ismét telefonálni.

:)

2012. jan. 9. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

A Dmben vettem meg énis először.Vettem 2csomaggal és vettem hozzá 2db 50pontos kuponfüzetet.Így mindegyik árából lejött 1300ft.Sőt még ha van annyi pontod hogy beválts egy 150pontosat azon van 15%végösszezi nagyon jó így.

Első voltam.

2012. jan. 9. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
off. Sikerült már kinyomozni valakinek mikor várható a DM-ben dobozos pampers?
2012. jan. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!