DM-ben Pampers pelus van most nagy kartondobozos?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 13:53
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nincsen.Csak 76dbos 5299.-
De a Tescoban van 120dbos kartondobozos 7771.-
Sajna én későn vettem észre.Ez a 4es méret a többit nemtudom.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
A Tescot tudom, csak általában kuponnal szoktam venni a DM-ben!A nagy dobozos érné meg legjobban!
2012. jan. 9. 14:28
3/6 anonim válasza:
én is azt szoktam vásárolni a kuponnal, én még decemberben kérdeztem, felhívtam telefonon és azt mondták, hogy negyedévente kapnak ilyen kartonosat. Hát, lassan aktuális lenne, mert nemsokára ismét telefonálok.
4/6 anonim válasza:
vagyis nem azért lenne aktuális, mert ismét telefonálnék, hanem mert negyedév van, és ezért is fogok ismét telefonálni.
:)
5/6 anonim válasza:
A Dmben vettem meg énis először.Vettem 2csomaggal és vettem hozzá 2db 50pontos kuponfüzetet.Így mindegyik árából lejött 1300ft.Sőt még ha van annyi pontod hogy beválts egy 150pontosat azon van 15%végösszezi nagyon jó így.
Első voltam.
6/6 anonim válasza:
off. Sikerült már kinyomozni valakinek mikor várható a DM-ben dobozos pampers?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!