3,8 kg-os és 55 cm-es újszülöttnek milyen méretek lesznek jók és meddig?
Vettünk rokonoméknak egy ruhacsomagot, amiben több méret is, van. A kórházban nem mondták meg mekkora babára lehet számítani (ezt sosem fogom megérteni miért nem)
és megszületett, 3,8 kg és 55 cm, viszont a csomagban vannak elég picike kisruhák, 52-es is, 56-os.
Ezek meddig lesznek jók neki, egyáltalán jó lesz rá?
Az 52-es ruhák kicsik lesznek, az 56-os ruhákat egy kis ideig fogja tudni használni.
Az én fiam 56/4000 volt, mi hamar váltottunk 56-ról 62-re, mert nagyon sokat nőtt az elején. (első hónap 1 kg)
Az 52-es már nem jó rá,és szerintem az 56-os is kényelmetlen lenne neki!
Én is 3,8 kilós babát szültem 55centivel,és az 56-os eléggé sztreccs volt!
rövid ideig az 56-os, a másik semeddig.
fiam 54cm-el született, 2 hétig tudtam ráadni az 56os ruhákat.
az meg, hogy a kórházban nem mondták meg... ők se jósok :D nekem 4-4,5 kilósra becsülték, hatalmas, kövér babát láttak az uh-on. 3000g-al született, az 54cm-éhez kis vézna volt, nem mertem megfogni :D
szóval még mindig jobb ha inkább nem mondanak semmit ;)
Köszönöm mindenkinek a választ!
Már tudják, hogy milyen méretek vannak, igaz ajándék, de előre szóltam, hogy miből mennyi van, hogy ne az legyen, hogy vmiből túl sok van és mielőtt felvenné kinövi, meg így spórolni is tudtak. Hát odaadom a kicsiket is, max. elteszi, ha nem jó rá. De azért reménykedek, hogy egy része jó lesz rá, mert tényleg olyan furák, az egyik hosszú és keskeny, a másik meg szélesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!