Tényleg lehet abból valami, hogy ha sokat mondogatom hogy hármas ikreim lesznek, akkor megvalósul?
Mostanában sokat poénkodok azzal a szüleimnek, hogy hármas ikreket fogok szülni és akkor három édes unokájuk lesz egyszerre. Mondták hogy ők örülni fognak csak vigyázzak hogy mit mondok mert a végén bejön :D
Szerintetek lehet belőle valami? Még nincs gyerekem, nem tudom mi lenne ha tényleg kiderülne hogy hármas ikreket várok... :D Bár erre természetes úton igencsak kicsi az esély.
Én egyszer se mondtam az életem alatt, hogyha egyszer szülni fogok, akkor ikreket..
Nálunk a genetika győzött. Az én ágamon rengeteg az iker.
Nekünk is ikreink lettek, már 6 hónapos lányok.
Én is pont ugyanezt mondogattam anyukámnak kamasz koromban, valamiért ez volt a vágyam.
Szerintem van alapja amit mondasz, mert nekem ikreim lettek, igaz nem hármas, és csak apai ágon volt egy nagyon távoli és idős ikerpár.
Nekem eszembe sem jutott, hogy ikreim lesznek, de mki azzal poénkodott, hogy na majd ikrek lesznek...az első orvosi vizsgálatnál kiderült, 2 baba lakik odabent. Szóval jól rám olvasták, én meg ledöbben tem:) Már megszülettek, most azt mondogatják, hogy a következő terhesség is iker lesz, csak most lányok lesznek. Én csak mosolygok rajta, de ugye az esély megvan rá:)
Amúgy nyilván ennek nincs tudományos alapja, lehet bármire fogni, mindenestre érdekes és vicces sztorik.
Ez vicces :D Mondjuk nem bánnám, én mindig is anyuka akartam lenni :D Hát majd meglátjuk :D
Gratulálok mindenkinek a babákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!