Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok először kinder...

Mikor adtatok először kinder tejszeletet a babának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én felpontoztalak, mert én is ilyen helyzetben voltam. A lányom 9 hónapos korától nem fogadta el a tápszert, 7 és fél hónapig volt anyatejes, kiegészítve tápszerrel (betegség és műtét miatt lett kevesebb a tejcsi). 9hónapos kora óta semmilyen tápszert nem evett meg, ritkán elfogadta a tejpépet, már elmúlt két éves, és nem édességpárti, a Kinder-tejszeletet is csak 2 éves kora után kezdte kóstolgatni, ő inkább sós-fűszeres:)
2012. márc. 3. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

2.5 éves, és még nem kapott.

Azért az megjegyezném, hogy nem a kinder tejszelet jutna először eszembe, ha a fiam cicit és tápszert sem kérne. Sőt, egész őszintén, az édesség eszembe sem jutna...

2012. márc. 3. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel azt írtam, hogy néha ezért talán nem ez jutott eszembe először!
2012. márc. 4. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
18 hónapos és még nem kapott. Nem is tervezem, én sem szoktam enni.
2012. márc. 4. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
13 hos es meg nem adtam. En sem eszem ilyeneket, neki sem fogok adni, amig lehet. De egeszseges edesseget fogok. Nalam most max. babakeksz johet szoba. Talan nagyon keves lekvaros kenyer. Gyumolcs szelet. De az olyan kajat, aminek nincs haszna, csak art, azzal jobb, ha minel kesobb ismerkedik meg. Es nem a tej miatt.
2012. márc. 5. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!