10 hónapos babának mit adjak enni ha már nem szeretnék neki külön főzni?
Figyelt kérdés
A miénkből szednék ki fűszerezés előtt, de nem tudom mi az amit Ő is tud enni. Ötleteket várnék, ki-mit ad ennyi idős babájának. Van amit még turmixoltok vagy mindent összetörtök? (pl: hogy adjak sült husit rizzsel vagy rakott káposztát stb nem hiszem hogy vinné a botmixer:D) nem öklendezik így tőle? és az nem baj hogy a legtöbb ételbe teszek csemegepaprikát? pörkölt, bizonyos levesek, főzelékek ..2012. márc. 1. 23:03
1/4 anonim válasza:
Én ilyenkor már mindent adtam ebédre, amit mi ettünk. Villával összetörtem a nagyját, az evésbe/rágásba meg belejött :)
2/4 anonim válasza:
Én csirkemellet szoktam megfőzni és kis adagokban lefagyasztani.Délben főzök hozzá zöldséget,vagy valami főzeléket.A botmixert ne becsüld alá!Ügyes szerkezet:)
3/4 anonim válasza:
én is ennyi idősen vezettem be a mi ételeinket :)
magunknak is gyengén fűszerezek, így adtam neki is úgy ahogy volt, kivétel a tejes főzelékeket, azokat előbb szedtem ki neki
pl: borsó/hús/zöldség/brokkoli krém/karfiol krém/karalábé krém levesek
krumpli/sárgaborsó/zöldbab/borsó/lencse főzelék
sült husok, pörköltek, rakott ételek :)
ő már darabosat evett, csak kicsire vágtam, így ebben nem tudok segíteni
4/4 anonim válasza:
ha nem viszi a turmis én babavízzel felöntöttem nagyon picit,csak annyira,hogy vigye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!