A hányást én idéztem elő 5 hónaposomnál?
Igen, valószínűleg még nem érett meg erre a dologra. Várj még pár hetet.
De ne legyen lelkifurdalásod, nem lesz tőle az ég világon semmi baja.
Ne legyen.
Nagyon nehezen szokják meg a picik az új ízeket!Én lányom a krumplit hányta vissza szőröstül bőröstül..A mai napig sem kedvenc.
Egyébként én mindig tápi előtt adtam neki bármiből párkanállal.
Ja és az én lányom annyira nem szerette az almát, hogy 8 hónapos koráig el sem fogadta..Így én váltottam őszibarackra.Na azt meg nem győzte cuppogni. :) Mondjuk így télen elég nehéz ez, mert sehol nincs őszibarack...
2. voltam
Akkor lehet, hogy az állagával van problémája..
Mondjuk elég érdekes, hogy az üveges ételeket az én fiam is minden mennyiségben nyeli, a főztöm nem mindíg - pedig jobb :).
Kóstold meg Te is mindkettőt, az üvegeset és a sima turmixoltat is. Érezhető a különbség, az üveges soha nem savanyú egy picit sem, még akkor sem ha nincs hozzáadott cukor. Nem tudom hogy csinálják. Természetes, hogy a babák az édesebb dolgokat részesítik előnyben, az anyatej és a tápszer is édes.
Az én lányom is ugyanúgy viselkedett mint az egyik hozzászólóé, nem volt hajlandó az almából egy falatot sem enni jó ideig, ezért én is őszibarackkal kezdtem.
Az almához keverj krumplit, az elveszi a savasságot, úgy jobban szeretik, de még finomabb ha banánnal csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!