Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hányást én idéztem elő 5...

A hányást én idéztem elő 5 hónaposomnál?

Figyelt kérdés
Ma adtam másodjára a babámnak reszelt almát, próbáltam múlt héten de amint megérezte, fintorgott, látszott nem ízlik, ma újra próbáltam. Kb fél órája ehette meg a tápszer adagját és amikor megeérezte a kanál tartalmat, öklendezett egyet és kinn volt a tejcsi és az a pici alma is. Eröltettem? Várnom kellett volna?Nagyon lelkifurdalásom van....
2012. márc. 3. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg még nem érett meg erre a dologra. Várj még pár hetet.

De ne legyen lelkifurdalásod, nem lesz tőle az ég világon semmi baja.

2012. márc. 3. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne legyen.

Nagyon nehezen szokják meg a picik az új ízeket!Én lányom a krumplit hányta vissza szőröstül bőröstül..A mai napig sem kedvenc.

Egyébként én mindig tápi előtt adtam neki bármiből párkanállal.

2012. márc. 3. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja és az én lányom annyira nem szerette az almát, hogy 8 hónapos koráig el sem fogadta..Így én váltottam őszibarackra.Na azt meg nem győzte cuppogni. :) Mondjuk így télen elég nehéz ez, mert sehol nincs őszibarack...

2. voltam

2012. márc. 3. 12:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem én, de almapürét, üvegest meg eszik mindennap, hányás és fintorgás nélkül. Figyeltem, hogy édes alma legyen és nagyon nagyon botmixereztem...mégis....úgy bánt...
2012. márc. 3. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy az állagával van problémája..

Mondjuk elég érdekes, hogy az üveges ételeket az én fiam is minden mennyiségben nyeli, a főztöm nem mindíg - pedig jobb :).

2012. márc. 3. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Kóstold meg Te is mindkettőt, az üvegeset és a sima turmixoltat is. Érezhető a különbség, az üveges soha nem savanyú egy picit sem, még akkor sem ha nincs hozzáadott cukor. Nem tudom hogy csinálják. Természetes, hogy a babák az édesebb dolgokat részesítik előnyben, az anyatej és a tápszer is édes.

Az én lányom is ugyanúgy viselkedett mint az egyik hozzászólóé, nem volt hajlandó az almából egy falatot sem enni jó ideig, ezért én is őszibarackkal kezdtem.

Az almához keverj krumplit, az elveszi a savasságot, úgy jobban szeretik, de még finomabb ha banánnal csinálod.

2012. márc. 3. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy készítetted az almát, már mint hogy nyersen, vagy valahogy előkészítetted. Kisfiam sem ette meg az almát ha reszeltem Neki, Ő is visszaadta így egy az egyben, ezért én megsütöttem, és úgy turmixoltam. Sokkal édesebb lesz, a püré pedig sokkal lágyabb. Úgy már megette kisfiam. A nyers alma elég savas, kisfiam talán ezért nem szerethette.
2012. márc. 3. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
7. vagyok, most láttam, hogy írtad, reszelt almát adtál babódnak, akkor valószínűleg nyersen nem jön be Neki.
2012. márc. 3. 15:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, most se főve, se sütve nem próbálom adni, majd 20 év múlva! Emiatt ne hányon a babám, inkább pihentetem az almát és adom üvegesként. Krumplit se szereti, a barackot, banánt, répát kapta eddig, ezeket eszi...ezeknél maradok! Köszönöm a jótanácsokat, nagyon aranyosak vagytok!
2012. márc. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!