Többszöri éjszakai hányást mi okozhatja?
Nem lehet valami étel a ludas? Amit esetleg nem bír a kis gyomra?
2012. febr. 24. 22:23
Ne várd meg a hétfőt ! Kicsi még a lányod és hamar kiszáradhat vírusok vannak hányásos hasmenéses mostanában mindenhol. Egy ilyen kis szervezetet megvisel.Vidd el most az ügyeletre mondd el hogy már négyszer hányt ha fájlalja valamijét akkor azt is. Nem tudom hogy budapesti vagy e vagy sem . De a Bethesda éjjel-nappal fogad és persze a legközelebbi gyerek orvosi ügyelet is.Mióta hányt ? És a legutóbbi hányás után volt e még? Láza van e? Ezek fontos dolgok. Ha egynél többször hány az semmiképp sem jó jel.
2012. febr. 24. 22:26
Nem volt valami nagyobb változás mostanában az életében/életetekben? (bölcsikezdés, válás, ilyesmi) Mert akkor lehet idegi alapon.
2012. febr. 24. 22:27
4/19 A kérdező kommentje:
ma pl. egy sajtos perecet evett meg 4 kanál lecsós tésztát.
Ennyit evett egész nap??????????? Akkor leginkább azért hányhat, mert a gyomorsav marja a gyomrát, és rosszul lehet tőle.
2012. febr. 24. 22:29
6/19 A kérdező kommentje:
Kedves Vespana.lehet,hogy nem jól írtam.Ha ma hányt volna 4szer már elvittem volna de 2 hét alatt a negyedik alkalommal elalvás után.
Hát nekem egy nagyon összetett problémám van a 3 évesemmel, de Nekem azt mondta a dietetikus, hogy lehet tej allergia is, ha pl úgy veszi észre az ember hogy valamilyen tejtermék fogyasztása után jelentkezik a hányás.
Azért ragaszkodj ahhoz hogy nehogy kitalálják hogy pszichés, mert a dokiknak ez a mániája.
Allergia vizsgálat és pl helicobacter, mert egy esetleges gyomor huruttól lehet lassú az emésztése és sok a sava.
Nem feltétlenül kell hogy hasmenése legyen, mert Nekünk ezzel jöttek. A fiamnak v.színű baromi régóta megvan a hurutja és vékonybél gyulladása is van, még sincs hasmenése. Nekünk is minden hülyeséget kitaláltak és egy fizetős 3D ultrahangon derült ki a baja. Rá még akkor is rájön a hányinger ha lefekszik.:(
2012. febr. 24. 22:32
úristen, nagyon nagyon keveset eszik a gyereked, gyomorsav miatt hányhat!
minél előbb kérj vizsgálatot teljes kivizsgálásra! enyém is 2 éves, ennyit akkor eszik ha beteg... :(
tejet iszik legalább?
2012. febr. 24. 22:33
9/19 A kérdező kommentje:
lehet,hogy a gyomorsav marja de nem ennyit kapott ma enni hanem ennyit evett...Látom nem volt még nálatok ilyen na majd a gyerekorvos megmondja-remélem4
10/19 A kérdező kommentje:
Igen, kisétkű,nem kívánom senkinek ezt(nem a kislányom mert az egy édes tündérke)azt ahogy eszik születése óta elég idegölő de ezt csak az tudja aki ebben a cipőben jár..:(
Kapcsolódó kérdések: