Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többszöri éjszakai hányást mi...

Többszöri éjszakai hányást mi okozhatja?

Figyelt kérdés
2 éves Kislányom már 4. alkalommal hány nagy mennyiségűt elalvás után kb. 1 órával.nem naponta, szabálytalan időközönként.nem függ össze étkezéssel mert nagyon kis étvágyú tehát még nem ette túl magát születése óta:).Volt valakinek ilyen problémája mitől lehet?Természetesen hétfőn orvoshoz viszem de totál ideg lettem...mi lehet
2012. febr. 24. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Ennyi kajától még egy gyerek sem halt éhen, ne ijesztgessétek már! Ha egyébként is rossz evő, akkor ez kipipálva. A gyomorsavat is nyugodtan kihúzhatod, ez hülyeség. Nem lehet, hogy el van dugulva az orra, és a váladék szép lassan visszacsorog a torkán? Minden stimmel, amit itt leírtál. Egy ideig gyűlik, gyűlik, aztán kihányja, mivel emészteni nem tudja, szerencsére. Próbáld ki, hogy orcseppezed, meg rendszeresen kiporszívózod az orrát, és talán hamar rendeződik a probléma.
2012. febr. 24. 23:26
 12/19 anonim ***** válasza:

jajj dehogy ijesztgetni akartam, bocsánat!

csak tényleg nagyon keveset eszik az enyémhez képest, fiamnak az uzsija ennyi :S

de ha előfordult már 4x, hogy hány akkor ki kell vizsgálni és mivel "fényevő" (bocs :)), azért se árt megnézni, nincs-e vitaminhiánya. ami mondjuk szerencsés esetben meg is oldja a problémát, mivel vitamin hiánytól lehet rossz étvágyú.

szóval ezt akartam írni, nem megijeszteni :)

az a rossz, ha mindig ilyen keveset eszik, hogy összeszűkül a gyomra :(

2012. febr. 24. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a gyomorsav.Ha én nagyon éhes vagyok hányingerem van.Kedvence sincs,amit tudnál neki legalább adni?
2012. febr. 25. 08:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia.A kisfiamnál is igy kezdődött utána már ment a hasa is.Sajnos 2 hétig tartott,most mondhatom azt hogy meggyógyult.De addig CSAK éjszaka hányt(nappal nem),egész nap ment a hasa.Sajnos most ez a vírus van.:( Evett,ivott rendesen ezért haza küldtek a kórházból is.nem igazán használtak a gyógyszerek sem.
2012. febr. 25. 08:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítő válaszokat,én is vírusra tippelek mert mikor először hányt utána 2 nappal belázasodott akkor meggyógyult 2 nap alatt és azóta már 3 szor hányt elalvás után és még kevesebbet eszik mint eddig...amúgy kottyos,jókedvű bár néha nyűgös is tud lenni.A Marslakócskák szirupot kapja, meg kamilla teát iszik általában.Remélem,hogy "csak" vírus de amúgy olyan ijesztő én meg paramami vagyok!
2012. febr. 25. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:

mit jelent, hogy általában kamilla teát iszik?

mondjuk ez is lehet a ludas, kamilla teát havonta 3x szabad csak adni mert szárítja a beleket! azt akkor add ha székrekedése van, egyébként nem szabad, mert bajt okozhat! hosszútávon tönkreteheti a beleit amitől rossz étvágyú lehet vagy hányhat :SSS

na akkor most már biztos jól megijesztettelek, de ezt mindenféleképpen említsd meg a dokinak hétfőn!

2012. febr. 25. 16:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem ijesztettél meg:általában ha hányt vagy hasmenése van az is hígra főzve mézzel.A méz nem mérgező?Nem,nem forrón keverem bele:)
2012. febr. 26. 22:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ- nem kötekedni akartam csak poénnak szántam- ezzel is többet tudok.szép estét mindenkinek!:)
2012. febr. 27. 21:04
 19/19 anonim ***** válasza:

:) nem, ezt is félre értettem :)

de hasmenésre ne add mert hashajtó ;)

jobban van, elmúlt? vagy sikerült valamit kideríteni?

2012. febr. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!