Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is van ilyen babája?

Másnak is van ilyen babája?

Figyelt kérdés

Babám 6 hós, nagyon fejlett, ügyes baba

DE

egyfolytában nyafog, nyüglődik szenved, méltatlankodik , nem gügyög cuki babásan, csak morog hörög szenved látványosan...evés közben is majdnem hogy sír, nyafig,nyíg de közben látszik rajta hog izlik neki, mert tolja befelé...szopi közben is méltatlankkodik...

sosem gargalozál mondja hogy bubábáá bababa geööö heööö ami kéne neki (2 hósan mondta 2szer, ennyi) csak és kizárólag nyüglődik sirdogál...

Akkor nevetgél kacag ha csikizem de ennyi...

nem éhes...nem a foga(az már kijött 5 de nem javult semmit, nem front (páron már átestünk és semmi)

kezdek meghülyülni, hogy az én babm miért nem kis boldog cuki kiegyensúlyozott baba...?????

2012. márc. 3. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiamdetto ugyanilyen, csak ő már 7 hónapos. Azért néha ha olyanja van (ez ritka), akkor mondja hogy vúvú, búbú, és szeret gurgulázni a nyálával. De 6 hetesen többet dumált mint most. Neki is 5 foga van már, de még jön a hatodik. Én szerintem a fiam a foga miatt csinálja ezt, de ki tudja. Most hogy kijött az 5. foga, most legalább eszik rendesen és nem nyafog az evés miatt. Engem csak az zavar (az egész napos nyüszin túl), hogy ha beszélek hozzá, vagy bárki, csak mosolyog, de nem válaszol.
2012. márc. 3. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A Suttogó könyv szerint 4 fő babatípus van. Úgy tűnik a tiéd a Morcosba tartozik...
2012. márc. 3. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisfiam ilyen volt csecsemőnek énmeg majdnem depressziót kaptam tehetetlenségemben. Most is nehéz, akaratos, öntörvényű, hisztérika. Imádjuk. Hiperaktív, figyelemzavaros gyanús.

És mondták a neurológián, hogy már csecsemőkorában is látszódtak a jelek.

Hm.

Kislányom épp az ellenkezője. Cuki módon gagyarászik, beszélget, folyton kacag. Most érzem, hogy boldoggá teszem a gyerekemet.

Érdekes, pedig testvérek.

2012. márc. 3. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:

"A Morcos típusú baba haragban áll a világgal, amit nem is titkol. Minden reggel nyügösen ébred, napközben alig mosolyog, este pedig csak úgy tud elaludni, ha előbb nyafog egy sort. Írtózik a fürdéstől, és valahányszor nekilátnak tisztába tenni vagy átöltöztetni ingerült lesz és egy percig nem marad veszteg. Lecsillapításához türelem kell, mert nagyon felpaprikázódik, és különösen dühödten és sokáig sír. A ss...ss...ss...-nek hangosabbnak kell lennie a sírásánál. Ha végképp kiborul susogás helyett ritmikusan ismételgessük neki, hogy "jól van, jól van" és közbengyengéden ringassuk előre-hátra"...

stb

2012. márc. 3. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!