Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Repülőre bármilyen babakocsit...

Repülőre bármilyen babakocsit fel lehet vinni?

Figyelt kérdés
hauck malibu sport babakocsink van,és nem tudom fel lehet-e vinni a repülőre,kell-e fizetni érte..stb?Sosem utaztunk még repülőn,és nem tudom ezek hogy működnek.
2012. márc. 2. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell érte külön poggyászdíjat fizetned, ha nem lehet összecsukni, vagy annyira nagy méretű, hogy az ellenőrző kapunál nem fér be (a futószalagra kell fetenned összecsukva, és ez átmegy egy "alagúton", ahol leellenőrzik; bocs, csak így sikerült megfogalmaznom). Amit írtál, azt simán átfér az ellenőrző kapun, úh ingyenesen szállítják majd Neked. Ahol becsekkoltok, ott raknak rá egy cetlit (olyat, mint a bőröndre), hogy kinek a tulajdona, milyen járaton utazol, honnan-hová. Egész a gép bejáratáig ill. a gépre felvezető lépcső aljáig viheted magaddal a babakocsit, ott összecsukod, és egy reptéri alkalmazott begyűjti, a csomagtérbe teszi. Amikor kiszálltok a gépből, a lépcső aljánál vagy a folyosón lesz a babakocsi (nálunk ez így volt), bár hallottam másnál, hogy a bőröndökkel együtt kapták vissza, bár szerintem ez a ritkább.
2012. márc. 2. 20:58
 2/3 SzCJudit ***** válasza:
Mi nyáron utaztunk Malév :( géppel és simán fel lehetett vinni. Nem kellett külön fizetni érte, egészen a beszállásig tudtuk tolni a kisfiúnkat. A gépen elvették és leszállásnál kaptuk vissza. Szerintem hívd fel a légitársaságot akivel utaztok és érdeklődj náluk. Amúgy italt és kész tápszert is engedtek felvinni cumisüvegben. Jó utazást Nektek :)
2012. márc. 2. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a részletes tájékoztatást! :) Csak nyáron megyünk júniusban,de szeretnék mindennel tisztában lenni addigra nagyjából :)
2012. márc. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!