Repülöre fel lehet vinni ekkora babakocsit a kicsinek?
Szia. En pont tegnap vettem atszallasos repjegyet es rakerdeztem a babakocsira. A gep ajtajaig be lehet vinni a kocsit. Ott elveszik es majd csak akkor adjak vissza, amikor foldet ert a gep. Atszallas eseten az atszallo repteren megkapod es a masik gepbe szallaskor ujra elveszik es a celallomason visszaadjak. Remelem segitettem. Nekunk nagyobb kocsink van es azt is felengedik. Nekem ezt a Lufthansa mondta, de ez altalaban igaz az osszes legitarsasagra. Remelem segitettem.
Jo utat!
Ez minden légitársaságnál más. Hívd fel őket és kérdezd meg.
Én easyjettel utaztam és ott a felszállásnál a repülő lépcsőjéig lehet vinni ott viszont elveszik és berakják a raktérbe. A csomagokkal együtt fog megérkezni. Szóval a megérkezés után nehézkes lehet. De persze lehet, hogy ha rákérdezel akkor meg lehet oldani valahogy, hogy megkapd leszállásnál is. Nálunk nem volt probléma mert csak 1 gyerekkel utaztam.
Nekem is kell fizetni mindkét gyermekre.....
Köszönöm a válaszokat.CSak egy nagy koffert viszünk,mert nem tudnám a kocsit a lányomat fogni+a koffer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!