Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Repülöre fel lehet vinni...

Repülöre fel lehet vinni ekkora babakocsit a kicsinek?

Figyelt kérdés
2 gyermekkel utaznék.Bajos lenne babakocsi nélkül.Mármint,hogy ne kelljen lesdni a kofferral eggyütt. [link]
2010. okt. 14. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. En pont tegnap vettem atszallasos repjegyet es rakerdeztem a babakocsira. A gep ajtajaig be lehet vinni a kocsit. Ott elveszik es majd csak akkor adjak vissza, amikor foldet ert a gep. Atszallas eseten az atszallo repteren megkapod es a masik gepbe szallaskor ujra elveszik es a celallomason visszaadjak. Remelem segitettem. Nekunk nagyobb kocsink van es azt is felengedik. Nekem ezt a Lufthansa mondta, de ez altalaban igaz az osszes legitarsasagra. Remelem segitettem.

Jo utat!

2010. okt. 14. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
A súly a lényeg, a legtöbb légitársaságnál 20kg a poggyász súlyhatára személyenként. A babák, ha nem fizetsz nekik repjegyet, akkor nem számítanak "személynek". Nézz utána a légitársaság honlapján, ill.hívd fel őket.
2010. okt. 14. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez minden légitársaságnál más. Hívd fel őket és kérdezd meg.

Én easyjettel utaztam és ott a felszállásnál a repülő lépcsőjéig lehet vinni ott viszont elveszik és berakják a raktérbe. A csomagokkal együtt fog megérkezni. Szóval a megérkezés után nehézkes lehet. De persze lehet, hogy ha rákérdezel akkor meg lehet oldani valahogy, hogy megkapd leszállásnál is. Nálunk nem volt probléma mert csak 1 gyerekkel utaztam.

2010. okt. 14. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A nemzeti légitársaságnál rendesek, ott ált. gépajtóig viheted a babakocsit és mikor kiszállsz, akkor már a gépajtóban vár, felhozzák oda a raktérből, de azért menet közben nem árt szólni a légikísérőknek...a többin nem tudom, hogyan megy!
2010. okt. 14. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Sok legitarsasagnal a babak is fizetnek nemi %-ot. En a lufthansanal 10%-ot fizettem a repjegybol a 11 honapos babamnak es ezert jar neki egy 10 kilos poggyasz plussz kezipoggyaszkent a pelenkazo taska.
2010. okt. 15. 04:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem is kell fizetni mindkét gyermekre.....

Köszönöm a válaszokat.CSak egy nagy koffert viszünk,mert nem tudnám a kocsit a lányomat fogni+a koffer.

2010. okt. 15. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!