Ti együtt alszotok a babáitokkal? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!
Nem.
Sosem aludtunk egy szobában; 13 hónapos.
3 éves, velünk alszik.
1 éves koráig szépen aludt a kiságyában, de utánna Sokszor felkelt éjjel inni, meg meg ébredt, közénk feküdt, seperc alatt vissza aludt, így közénk szokott. Most már annyira megszoktuk ezt, nekem és a férjemnek hiányozna, ha nem lenne ott! Elférünk, minket nem zavar, nyugodtan alszik mindenki!
7 hónapos kislányommal nem.
3 éves kisfiam sokszor hajnalban átvándorol.
Igen! :)
3 éves kisfiú, és 9 hónapos kislány. (közel 4m-es az ágyunk! :D )
Mi együtt alszunk, 13 hónapos csajszi.
Az elején én nem akartam, hogy így legyen, csak 1 szobában lettünk volna. De a kisasszony így döntött. és a 25. álmatlan éjszaka után letettem egy percre a szülői ágyba, míg kimentem a mosdóba. Elaludt.... örültem neki és eszemben sem volt macerálni! :D Később elkezdtük beszoktatni a kiságyba, egész jól haladtunk, de amikor az apukája meghalt, minden megváltozott. Azóta nem lehet betenni a kiságyba, annyira sír.... Engem meg nem zavar, hogy velem alszik.
Beszéltem erről akkor gyerekpszicológussal, aki azt mondta, hogy nem ez a káros, hogy 1 éves kora körül együtt alszunk, hanem az, ha 5-6 évesen még mindig....
Bocsánat a regény miatt... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!