Együtt alszotok a babáitokkal, vagy külön ágyban? És ha igen, mióta, születése óta, esetleg később fektettétek magatok mellé?
Engem sem zavarna ha mellettem aludna. Nagyon ritkán szokott is amikor óránként ébred de általában jobban alszik egyedül. 9 hetes kora óta a saját szobájában a saját ágyában alszik és soha nem kellett altatni csak beteszem kicsit elvan aztán elalszik. Persze mindig vannak kivételek.
1 éves
Kislányom 6 hónapos koráig köztünk aludt. Egyik nap megpróbáltam,hátha elelaszik a kiságyába egyedül,hát majdnem elájultam,,mert mindne probléma nélkül megtette. Azóta a kiságyába alszik és nem is ébred éjjel enni,csak ha kiesik a cumija,akkor reklamál. :-)
(A kiságy amugy a mi szobánkban van)
Én is így voltam, mint te. Születése óta a saját kiságyában aludt, de velünk egy szobában. Egész kicsi kora óta a hajnali etetés után mindíg magam mellett hagytam a nagy ágyban, tök jó volt figyelni, nézegetni, meg gyönyörködni benne.
Aztán 6 hónaposan külön szobába tettük, de ha hajnalban megébredt, úgyanúgy át szoktam vinni a mi ágyunkba.
Aztán 7 hónaposan elkezdtek jönni a fogacskák, 3 borzalmas hét alatt kibújt 4 foga, és mivel baromi rosszul viselte, előfordult, hogy éjfélig 6-szor mentem át cumit visszatenni, vagy éppen gyereket visszaaltatni, megegyeztünk a férjemmel, ha úgy látom, hogy nehéz éjszakánk lesz, inkább átviszem a cókmókomat a gyerekszobában lévő ágyba, és ott alszok.
De ott is csak végszükség esetén veszem magam mellé, ha már tényleg nagyon unom az ugrálást a kiságyhoz. Én azt vettem észre, hogy mellettem nyugodtabban alszik.
Szóval, mindig a saját ágyában kezdi az éjszakát, de a reggeli ébredés az már akárhol történhet. :))
Nem hiszem hogy ezze elkényeztetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!