Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy már két hónaposa...

Normális hogy már két hónaposan végigaludja a kislányom az éjszakát?

Figyelt kérdés
Este 10 órától akár reggel 8-ig is képes aludni! Igazból már 5 hetes kora óta és azelőtt is csak 1-szer kelt fel enni éjszaka!
2009. jún. 8. 14:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15.17-es vagyok. Biztos majd jól megszívjuk később, pl. fogzáskor. Meglesz ennek még a "böjtje".... :-))
2009. jún. 8. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam hol átalussza az éjjelt, hol eszünk és nem tudom, hogy ez mitől függ. Próbáltam nem enni adni, de akkor meg nem aludt vissza. Van, hogy már fél6kor kelünk, de van, hogy csak fél8kor, egyszerűen nem jövök rá, hogy én csinálok e valamit jól vagy rosszul, de örülj neki, hogy babád ilyen kis angyalka, én 8hó alatt, egy hetet ha átaludtam éjjeli ébredés nélkül, mert ha nem is kel fel én már automatikusan felkelek éjjel... :)))
2009. jún. 8. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen normális.Én is csatlakozom a mázlistákhoz.Az én lányom kb.2 hetes kora óta 1x evett éjjel hajnali 3-kor úgy,hogy 10-kor raktuk le aludni.2 hónaposan este 10-reggel 4-5.-ig aludt egyfolytában,aztán szopi és 8-9 körül kelt újra.Mostmár 7.5 hónapos.
2009. jún. 8. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 5 hetes kora óta végigalussza az éjszakát. Most 8 hónapos.
2009. jún. 8. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!