Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van vkinek esetleg ilyen...

Van vkinek esetleg ilyen hordozója? www.babyoutlet.hu/viewer. Aspx? Productid=28062&groupid=1227&mainid=1226

Figyelt kérdés
Vagy akár így ránézésre is várnék véleményeket. Annyira szeretném használni, hogy amikor hazahozzuk a bébit, meg ha félévente kb 2-szer kocsiba kell vele ülni, egyébként pedig csak itthon pihinek, hintának míg picike.
2012. márc. 2. 16:35
 1/8 A kérdező kommentje:
2012. márc. 2. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:

A Naniát általában kapásból le szokták szólni...

Az ADAC töréstesztjén ez pont nincs fent, Naniából 0-13-ig a Be One SP-t tesztelték 2009-ben jó eredménnyel.

2012. márc. 2. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi ilyet használtunk kisfiunk 3 hónapos korától (előtte volt egy kölcsönkapott Chicco hordozónk, de azt vissza kellett adnunk addigra). Nekünk a kék színű volt, de ez lényegtelen. :) Én szerettem, mert a naptető nagyon jó. Gumis, így azt is meg lehet oldani, hogy csak az egyik oldalon húzod fel, ott Te belátsz a babódra, Ő pedig kilát Rád, de a másik oldalon védve van a nap ellen (pl. kocsiban). Még a szelet is felfogja, a szemerkélő esőt is, de nyilván szakadó esőben csak esővédővel jó. A huzatot számtalanszor mostam, mert etetőszékként is funkcionált nálunk, gépben mostam, elég sokáig (kb. fél évig) jól is bírta. Lehet, ha betartod a gyártó ajánlását, hogy kézzel mosod, jobb lesz. Utána már egy-két helyen megfeslett az anyag, de én megvarrtam, esetleg lehet rá textilmintákat varrni, így is elfedhetők a kis hibák. :D Én tettem bele egy plusz szivacsot az aljába, de ezt a másik hordozónál is használtuk, én mindegyik babahordozót nagyon keménynek érzek. Nyáron tettem babóm alá egy textilpelust, amit igény szerint cseréltem, nyári huzatot mi sose vettünk, kicsit drága mulatság lett volna. Hosszabb autóúton egyébként is jobb párszor megállni, kivenni belőle a babát, és átmozgatni. Kisfiam hosszú baba, így autóba 11 hónapos koráig használtuk, de cumisüvegből ebben szopizott bölcső funkcióban 13 hónapos koráig. Most 14 hónapos, már abszolút nem használjuk, de még kisszéknek így is lehetne, csak kisfiam inkább járkál, semmint leülne. :) Jah, még annyit, hogy bekötni nem a legegyszerűbb, de 1-2 gyakorlás után már menni fog. Szerintem megérte az árát, amire meg Nektek kell, arra jó. Miért pont a szürke szín ha megkérdezhetem?
2012. márc. 2. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nekem nincs is kocsim, viszont hordozó nélkül nem adják haza a babát a kórházból, és hát nem is nagyon tudok most tízezreket költeni sajnos :(. Eddig nem is aggasztott a kérdés, mert úgy volt, hogy kapunk profi cuccot, de az utolsó pillanatban mégsem adják oda...
2012. márc. 2. 17:16
 5/8 A kérdező kommentje:
3. köszönöm szépen a részletes beszámolót, meg is győztél ezzel. Kisfiam lesz, úgyhogy a pirosat kizártam, a kék meg ezen a képen túl élénknek tűnt, az üzletig még nem jutottam el :). De élőben biztos szebb. Köszi!
2012. márc. 2. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont azért tetszett a kék, mert nagyon szép színe van, tényleg intenzív. Hát, kinek a pap, kinek a papné ugyebár. :D Mi a székesfehérvári brendonban vettük, mert csak ott volt a kék színből tavaly, de akkor is nagyon nehezen kaptunk. Mikorra várjátok a babát?
2012. márc. 2. 17:23
 7/8 kíváncsicska ***** válasza:
Nem adják haza hordozó nélkül?Akkor arra az dőre kérj kölcsön.Gondolom babakocsitok van, és ha autótok sincs akkor meg minek?Mondjuk jó szolgálatot tehet még "pihenőszék" gyanánt.De ha csak a hazavitelre kellene akkor azt mondom kérj kölcsön addig egyet.
2012. márc. 2. 23:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos végül megvettem a narancssárga betétes változatot :) Pihiszéknek is tervezem, meg arra az 1-2 autóútra, ami várható, tényleg nem akartam vagyonokat költeni, főleg, hogy épp mosógépet is most kellett vennünk... eddig bírta a régi :(((. Bébi pedig már 1-2 nap és jön!

Köszönöm mindenkinek, aki írt!

2012. márc. 4. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!