Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek van mei-tai hordozója,...

Akinek van mei-tai hordozója, fel tudja egyedül kötni magára a babát?

Figyelt kérdés
Ugyanis az a helyzet, hogy én csak segítséggel tudom felvenni. Igaz, hogy a fiam egy percig se marad nyugton. Sokszor annyira feszíti magát, hogy képtelen vagyok felkötözni. Most 8 hónapos. Vagy sok gyakorlással sikerülni fog?
2010. máj. 16. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, én már egyedül könnyebben veszem fel, mint segítséggel :)

Hogy szoktad magadra kötni?

2010. máj. 16. 23:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát a hátamra próbálnám felküzködni, de nem megy. Már oldalra is próbáltam, hogy majd átfordítom a hátamra, na az megint nem jött be. Inkább nem írnád le, hogy te hogyan csinálod? Már az elején is könnyen ment neked? Totál el vagyok keseredve, hogy itt van egy szép mei-taiom, és nem tudok vele mit kezdeni.
2010. máj. 16. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Holnap leírom , de én még előre kötöm - pedig 10 kilós a gyerkőc :) Neked milyen mei-tai-od van ? Nekünk Gremese alapmodell, 40 centis terpesszel, azt hiszem 1 éves kortól.

Most megyek aludni :))

2010. máj. 17. 00:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is Gremese mei-taiom van, a sima, egyszerű változata. Nem kényelmetlen már elől hordozni?
2010. máj. 17. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

szia, en sose tudtam egyedul felvenni :) :( kozym van, es lassan kinovi, es emiatt, hogy egyedul nem tudom felvenni, piszok keveset hasznaltuk, pedig nagyon jo

mondjuk nekem is sajtkukac babam van, es nem gyakoroltam vele.

segitseggel viszont hipp hopp :)

2010. máj. 17. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:

1. VAGYOK. Először is magamra kötöm a mei tai-t. Aztán ölbekapom a gyerkőcöt, közben egyik kezemmel a vállamra dobom az egyik pántot, majd kézcsere, és a másikat. Közben arra figyelek, hogy terpesztartásban legyen a lába.Aztán hátul keresztezem a pántokat, és elől, a fenek alatt vezetem el és hátul megkötöm. Keresek hozzá videót is:

http://www.youtube.com/watch?v=kiGQeFCV8_w

csak én a lábai alatt keresztezem (de nem kötök ott csomót) és hátul megkötöm.

http://www.youtube.com/watch?v=wEXVXisW94E Na, mint ez, 2. perctől !

De egyszer itt olvastam, hogy egy anyuka valahogy a pelenkázóról kötötte a hátára :)

2010. máj. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.