Akkor most allergiás lehet a tejre, vagy hogy van ez?
ha a tejbegrízre nem allergiás akkor... hát nem tudom. furcsa.
mert a tejtermékre nem az, az teljesen normális, a tejallergiások nem allergiásak a tejtermékekre. de a tejbegrízre kéne, hogy pöttyösödjön ha allergiás.
még ilyet nem hallottam :)
milyen tápit/babatejet iszik?
Ha allergiás a tejre, akkor allergiás a többi tejtermékre is, mindenre, amiben nyomokban is tejfehérje van. Az viszont már egy másik dolog, hogy ebben is van egyéni tolerancia, nekem is csak a tejtől lesz csalánkiütésem, a többi tejterméktől meg ekcémám, a tejföltől meg plusz hasmenés is. Az első válaszoló egy kicsit keveri a dolgot a tejcukorérzékenységgel, ami viszont NEM ALLERGIA.
A tejből nem ivott többet, mint amennyit te a tejbegrízbe tettél? Milyen tápszert eszik amúgy? Előfordulhat az is, hogy a tejben valami másra allergiás, nem a fehérjére, hanem valami adalékanyagra, véletlenül belekerült dologra, esetleg hormontartalmára reagál így. Ki tudja mi van a bolti tejekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!