Ha allergiás a babám a tejre akkor a tejszintől is baja lenne?
A tejszínt ételbe főzted vagy simán itta? (nem tudom, simán lehet-e, bocs, ha hülye feltevés)
A családban van valaki allergiás? Nemcsak tejre, ételre.
Mert ha főzted a tejszínt, akkor lehetséges, hogy a "nyers" tejtől volt.
igen, hallottam én is olyat, hogy a főzött tejet már bírta, a nyerset, töményet még nem.
nálunk 1 évesen derült ki, hogy nem bírja a tejet, így a tejszínt, tejet nem is próbálom kb.2 éves koráig. a többi tejterméket bírja. most 1,5 éves
Stefi: simán itta! Vagy fél dobozzal.A dobozt látta hogy apája issza és kért. Nem birtuk megállni hogy ne kapjon.Hu de ha tudnád hogy izlett neki! Kostold meg!:) Legjobb dolog a földön. Hu,hogy van-e allergiás a családban. Anyum penicilienre érzékeny,de másról nem nagyon tudok..
Egyébként itt vannak az elözmények,de kissé leszóltak a válaszadók:( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Látom, kaptál "okos" válaszokat is. :)
Hát, ha a házitejjel így jártatok, akkor én ezt nem erőltetném a helyedben. Ha te nem ilyet iszol általában, tehát a te tejeden keresztül eddig nem ismerte, akkor ezen könnyen kibukhatott, mert a házi még erősebb, mint a bolti tejek.. Vagy ha mégis próbálnád, akkor először úgy, mint a régiek, felesben higítva. De ha minden más tejeset eszik és bír, akkor kibírja tej nélkül. ;)
De betegség is lehet az oka, amit a kh-ban szedett össze, ahogy írtad.
Azzal meg ne törődj, hogy egyesek szerint az anyatej pont nem "diétás". Hát nem is az, de ők valamit egyébként se tudnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!