Barátnőm 2éves korig nem ad a lányának tejet. Túl aggódja? Azzal magyarázza, hogy a pici apukája allergiás (pollen). Én is allergiás vagyok, nekem is várnom kéne a "tejre szoktatással"?
Lányom jövő kedden lesz 2 éves és még nem kapott tejet.
Egyrész mert még szopik, másrászt nem nagyon iszik kakaót/tajet, de ha ritkán kér, akkor az babatejből csinálom.
Van benne vitamin, másrész ezek mai tejek...
A fiamnak-10 éve- is csak másfél évesen adtam tejet, pőedig akkor még más volt a "trend"
Az o dontese,ha neki ez megnyugvast ad hat legyen.
Te ne ohozza merd magad,csinald ugy ahogy szerinted a legjobb.
az enyém 3lesz két hét múlva és még ő sem kapott! Nem aggódom túl, allergáisok vagyunk férjemmel, így talán ő nem lesz az. Doki így tanácsolta, én meg ugy döntöttem egy emberre fogok hallgatni, és az ő lesz!
Egyébként engem nem zavar az, hogy valaki már 8-10hósan tejet ad a gyerekének, de nem értem, hogy mást miért idegesít az, hogy én 3éves koráig nem adok a fiamnak tehéntejet.
:-)
Most ezt javasolják: 3 éves korig ne adjunk tejet.
Én fogok, mert nem engedhetjük meg anyagilag a tápszert vagy babatejet, tejem pedig már rég nincs :(
köszi.
Aki nem ad még sokáig tejet,Ti mivel pótoljátok a kálciumot?Vagy tápszert ill.babatejet iszik "igazi"tej helyett a bébi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!