Várjak még a kinti cipő vásárlással? Írnátok, főleg akik ismerik a Liliputi, Pediped cipőket?
1 éves ikreim közül az egyik már jár (totyog), a másik csak a bútorokba, rácsba kapaszkodva. Liliputijuk van itthon, de most kezdik kinőni.(vagyis az egyikük,amelyikük már jár), tehát mindenféleképp cipővásárlás elött vagyunk.
Milyet vegyek nekik? Olyat,ami kintre is jó lesz első lépéses cipőnek vagy vegyek egyenlőre csak bentre,aztán majd ha jön a jobb idő, addig úgysem viszem csak babakocsiban őket...meg talán addig a másikuk is elkezd járni.
Pedipedből az originals ugyanolyan,mint a Liliputi, nem? Azt adnátok kintre? Bírja? Vagy vegyek inkább Pediped GG-t?
Remélem érthető voltam, aki tud segítsen:)!!!
Köszi,ezt én is tudom, nem is keménytalpú van nekik bentre,hanem puhatlpú liliputi, az is csak akkor ha a kövön vannak, hogy ne fázzanak meg, a zokni, bármilyen is csúszik...
Én is inkább úgy gondolom, hogy még várok,mert babakocsiznak, de leginkább a Pedipedre irányult a kérdés,az Originals és a GG közt filozófálok...
Az original tökéletesen bírja:-)nem megy szét vszont csak fűbe járdára,és boltba ajánlom.
Ha az utcán is sétál ami nem aszfaltos akkor az originálba fáj a lábija és a cipő sem bírja akkor inkább Pediped GG.
Nekünk bentre most Liliputi van(nekem a cinege cipő jobban bejött).Áruházba meg elmenősnek pediped.Ha meg az utcára megyünk sétálni elefantent adok a lábára.
puhatalpút semmi esetre se adj kintre mert hazavágja a kis talpukat.
nem úszod meg 1 cipővel ha bentre is adsz. kintre kell egy első lépés szerűség, bentre meg lehet liliputi.
de puhatalpút még babakocsiban se adnék babára, az tényleg nem cipő, hideg van még ahhoz
Köszönöm Nektek!
Akkor majd tavasszal választok a GG.-ből. Nekem is fura volt,hogy puha bőrtalpút ajánlanak kintre. De akkor puha gumitalpút veszek. Bentre meg mehet a bőrtalp.
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!