Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok mennyit rágcsál?

A ti babátok mennyit rágcsál?

Figyelt kérdés
Az én 9 hósom szinte mindig rágcsál valamit 2 étkezés közt, általában bulátát, vagy kenyérhéjat, időnként babakekszet is adok neki. De ettől még rendesen eszik. Nem baj. ha ennyit rágcsál?
2012. márc. 1. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én két étkezés között nem nagyon adok neki rágcsálnivalót, mert szerintem ez egy rossz szokássá is válhat, hogy mindig eszik valamit.
2012. márc. 1. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A kekszeket és kenyérhéjat nagyon szereti a lányom, de igazából napjában egyszer szokott kapni, vagy ha utazunk valahová és hosszabb az út, akkor szokott rágcsálni valamit.
2012. márc. 1. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lanyom egy eves, és nem ragcsal. Uzsonnara szokott kapni kekszet, amikor mondjuk csúszik az uzsonna. Meg néha ebéd után is eszik 2-3 szemet. De csak úgy nassolni én nem adok neki.
2012. márc. 1. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

soha nem rágcsált két étkezés között, azon oknál kifolyólag mert nem adtam neki.

baromi rossz szokás, ráadásul a gyomor nem tud pihenni így az étkezések között, jól kitágítja a pocakját, és egyenes út az elhízáshoz.

ha szépen megeszi az ebédet és vacsorát akkor kap utána rágcsit, tehát az étkezés része. azonkívül az uzsi is csak rágcsi nálunk, tehát megkapja, csak nem egész nap :)

2012. márc. 1. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor én is inkább majd evés után adok neki. :)
2012. márc. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!