Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel habosítjátok babátok vizét?

Mivel habosítjátok babátok vizét?

Figyelt kérdés
Lánykám 18 hónapos, nagyon szeret a habbal játszani, de olyan hamar eltűnik. Ti mit használtok a fürdővízbe?
2012. febr. 29. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyerekhabfürdőt(Avonos),de tettem már neki a miénkből is(palmolive,vagy mikor mi van). 22hónapos a kislányom.

Egyébként én leszoktam tekerni a zuhanyrózsát,és csak a "slag részével felverem" a vizet. Közben kicsit befogom a végét,így mindig jó vastag hab képződik.

2012. febr. 29. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Gabit használunk és jól habzik.
2012. febr. 29. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is 18 hónapos és mániája a habbal játszás a fürdésnél.Én Gabi fürdetőt használok és úgy szoktam sok habot csinálni,hogy közvetlenül a csap alá nyomok a fürdetőből és úgy nyitom meg a csapot.Ahogy folyik a víz habosítja és rásegítek egy kicsit kézzel is(mintha pancsolnék).Így viszonylag nagy hab lesz. :-) (Persze nem 1-2 csepp fürdető kell,de azért nem kell fél doboz sem.)

2012. febr. 29. 18:17
 4/12 A kérdező kommentje:
:) Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 29. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
A Gabi fürdetői ehhez tökéletesek. Az én egy éves fiam is imád a habbal játszani. Én zuhannyal szoktam a megfelelő mennyiségű habot előállítani.
2012. febr. 29. 18:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Neogranormonos habfürdővel. Nagyon jó, nem tűnik el és ha lehet hinni a leírásának, még melegen is tartja a vizet.
2012. febr. 29. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:

A fiam még a kis fürdetőkádban fürdik a szobában - most csináljuk a nagykádat, eddig zuhanyunk volt - és mi is Gabi fürdetőt használunk. A habot pedig - lehet hülyén hangzik - habverővel verem fel neki. :-)

Sok és kemény hab jön így létre. Imádja!

2012. febr. 29. 19:01
 8/12 A kérdező kommentje:
:)))) Köszönöm Nektek is!
2012. febr. 29. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
én DM-es gyerekhabfördöt vettem, kevés kell belöle és rengeteg habja van!!!20 percet simán kibír!
2012. febr. 29. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Gabi édes álom tusfürdőt használjuk.Még a kiskádjában fürdik a lányom(18hónapos).Ma még én és apa is nyakig habosak voltunk:))
2012. febr. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!