Mivel habosítjátok babátok vizét?
Gyerekhabfürdőt(Avonos),de tettem már neki a miénkből is(palmolive,vagy mikor mi van). 22hónapos a kislányom.
Egyébként én leszoktam tekerni a zuhanyrózsát,és csak a "slag részével felverem" a vizet. Közben kicsit befogom a végét,így mindig jó vastag hab képződik.
Szia!
Az én kislányom is 18 hónapos és mániája a habbal játszás a fürdésnél.Én Gabi fürdetőt használok és úgy szoktam sok habot csinálni,hogy közvetlenül a csap alá nyomok a fürdetőből és úgy nyitom meg a csapot.Ahogy folyik a víz habosítja és rásegítek egy kicsit kézzel is(mintha pancsolnék).Így viszonylag nagy hab lesz. :-) (Persze nem 1-2 csepp fürdető kell,de azért nem kell fél doboz sem.)
A fiam még a kis fürdetőkádban fürdik a szobában - most csináljuk a nagykádat, eddig zuhanyunk volt - és mi is Gabi fürdetőt használunk. A habot pedig - lehet hülyén hangzik - habverővel verem fel neki. :-)
Sok és kemény hab jön így létre. Imádja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!