Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy ezért lett...

Létezik, hogy ezért lett kevés a gyedem, megint?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban 12 ezer forinttal kevesebb volt mert ugye meg szüntették az adójóváírást.De most is 8 ezer forinttal kevesebbet kaptam.Létezik, hogy azért mert 29 napos a február?Bocs ha hülyeséget kérdezek de nem értek hozzá.....
2012. febr. 29. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kérdezel hülyeséget! :) Igen, amiatt lett most kevesebb, mert február 29 napos volt. Én is meg voltam ijedve tavaly, mert nem értettem, hogy mi történt, aztán a bérszámfejtők világosítottak fel, hogy a gyedet másképp számítják, mint a fizetést, így a február rövidsége miatt kevesebb a pénz.
2012. febr. 29. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ...akkor nem zaklatom a melóhelyen a munkaügyest:-))))
2012. febr. 29. 08:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi...thgyásom van, csak ez volt az utolsó hónap amikor kaptam mert márc 1-től leszek gyeden.....akkor is jó a számítás?
2012. febr. 29. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor is jó, és azért van mert a február 29 napos! Sajnos! Egyre kevesebbel kell amúgy is beérni! :(
2012. febr. 29. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Remek.....azt hittem, hogy a gyed előtt azért még vásárolhatok valamit a kislányomnak, mert most nőtte ki az összes ruciját szinte.De a jó oldalát is nézem....sacc kb ennyi lesz a gyedem, ha jól gondolom....legalább tudom mire számítsak.Köszi a választ.
2012. febr. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!