Szerintetek mi a megoldás?
Kislányom 7hós lesz 9-n.5x eszik egy nap.reggel kb 6körül van az első kajája,de úgy hogy én keltem enni,utána meg vissza teszem még aludni.Viszont ilyenkor már nagyon nehezen alszik vissza-ami nem meglepő...
De...a védőnő azt mondta hogy semmiképp ne legyen 5nél kevesebb a kaják száma.Ezért fel kell keltsem,mert akkor meg sehogy nem jön ki a kajálások száma...,vagyis igen,viszont nagyon be van sűrítve..
Kérdésem:Mit csináljak,hogy csináljam hogy jó legyen??
Szia!Hát én biztos nem kelteném fel.Mi így eszünk,7-kor kel tápszer,10óra körül tízórai,nekünk csúszik az ebéd 14óra körülre mert akkor ébred,17körül kap valami könnyű uzsit és 19körül van a vacsi!
Nektek hogy néz ki a napirendetek?
Amúgy van hogy mi is csak 4szer eszünk egy nap,mert a reggeli ébredés vagy a délutáni alvás miatt csúszik az egész nap.
Én sem keltettem fel csak azért,hogy meglegyen az 5 étkezés.Már 4hónapos kora óta csak 4*eszik,4óránként.
Most így néz ki az étkezés:
8óra:210ml tápszer
12óra:190g főzelék
16óra:210-230g tejpép gyümölccsel
20óra:230ml tápszer.
Reggel 7/7.30-ig alszik.Most lesz 7hónapos 3.-án.Szépen gyarapszik,semmi probléma nem volt belőle,hogy nem 5*eszik.6 hónaposan 8600g és 71cm volt.
Még egy teljesen idióta védőnő! :-(((( Komolyan, ki kéne rájuk írni, hogy közveszélyes állatfajta! Inkább a gyedet emelnék meg azzal a pénzzel, ami a mi adófizetői forintjainkból az ő teljesen felesleges fizetésükre megy. :-(((
Ne ébreszd fel!!! Örülj, hogy alszik, ha éhes lesz, tuti fölébred! Ha normálisan fejlődik, kár megzavarni őt bármiben is!
Bár nekem csak 5 hónapos a lányom, én sem keltem. Így eszik:
7-8 között
11-12 között
15-16 között
7-f8 között (fürdetés után)
Úgy 2-3 naponta kell még 1x este 10 körül.
Szépen hízik, semmi baj nincs vele, átalussza az éjszakát :-)
Köszi a válaszokat!!Akkor holnaptól nem fogom kelteni..aztán meglátjuk mi lesz.Egyébként a mi napirendünk így néz ki:
6körül táp,negyed-fél 10körül gyümi babakeksszel,negyed-fél 12 főzi(husival),4-fél 5között tápi,fél 8körül vacsi tápi a fürdés után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!