Fogas kérdés? Mi a megoldás?
Mikor lesz már foga?
Már kb. karácsony óta vannak "tünetei", de én már nem tudom, ez tényleg a fogzás vagy egyszerűen ilyen (lett) a babám??? Egészen kb.karácsonyig átaludta az éjszakát, evett rendesen...aztán kifordult magából, sokszor nem akar egyáltalán cicizni (ma pl. egyáltalán nem sikerült, cumisüvegből itta meg a tejcit), éjszakánként sokat kel, egyre többet...nappal sem akar/tud aludni. A keze folyton a szájában... Pedig nagyon jó alvó volt, nem volt nyűgösködős,mindig tök jól elvolt...karácsony óta ez van, de már lassan március, fogacska sehol...ez tényleg ilyen sokáig tart???
Amikor bekenem Dentinoxal, akkor eszik, könnyebben elalszik, de nem merem már kenni sem nagyon (néha kenem már csak, ha nagyon kell, a napi adagot sose lépem túl és persze nem is kenem minden nap...), hónapokon át nem merem kenni, nehogy baj legyen...
Mondjatok valamit, ez normális???? És mit csináljak???
Már nagyon fáradt vagyok/ fáradtak vagyunk, mert szegényem se tud pihenni... :( Ja és 7 hós.
Hát sajnos hónapokig is eltarthat. Nálunk úgy volt, hogy 2 hónaposan kezdődtek a tünetek és 4 hónaposan bújtak ki az első fogai.
Próbálj esetleg valami homeopátiás szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!