Mivel kenjem a popsiját?
Elfogyott a gyógyszertári popsikrémünk. Sajnos a fogzás miatt savasabb a kakija, és kicsípi. Azonnal cserélem ahogy kakil, mégis pirosodik.
2,5-3órája kakilt, tisztába tettem, és a pirosságra kentem egy pici seducrémet. Fürdés előtt levettem a pelenkáját, csak pisilt, nem is sokat, viszont ott ahol krémeztem szó szerint elevenre maródót, kivérzett pár pontocskán. Pedig a krémezés előtt épp csak piroslott...:(
Fürdés után a felnőtt enyhén gyulladáscsökkentő, börnyugtató aloeverás testápolóval lekentem hátha segít rajta valamit.
Ti mivel kezelnétek, úgy fest nem bírja a sedut.
sudocrem az pont a már sebes popsira van. sebes popsira olyan krém kell amiben cink van, ez segíti a gyors börképzödést.
nem a krémtöl lett sebes hanem már az volt, de ekkor még a pisi is marta. kendd tovább sudocremmel akármilyen más krémet veszel a hatóanyaga ugyan az lesz ha sebes popóra kéred, mert mindegyiknek cinket kell tartamaznia.
szerintem amit rákentél felnötteknek valót abban is cink lehet.
ha ennyire csúnya akkor semmivel! pelusozás után kamillás vattával töröld át, este meg fürdésnél tegyél kamillát a vízbe.
mikor ilyen volt nálunk akkor a bőrgyógyász azt javasolta, hogy jó vastagon kenjem be canesten krémmel majd hintőporozzam le és a pelusba is szórjak.
de biztos sok krémes tanácsot fogsz kapni, én nem mernék kísérletezni ha így kimarta, én is allergiás vagyok egy összetevőre, így a sudora is, a bepantenre is és a neogranormonra is :S
A Neogranormon valóban jó ilyen esetekben - de csak is ilyen esetekben, állandó használatra nem ajánlják.
Sudocream is nagyon jó!!! Én pl. ezt használom, nekünk bevált.
A testápolót szerintem mellékeld, az nem a baba bőrére való. Egyébként is kb. annyi aloe vera lehet benne, mint macisajtban a brummogás! Ezzel nem téged akarlak megbántani, ne vedd fel. Csak általánosságban ez a tapasztalatom a krémekkel - és kozmetikusként azért értek is hozzájuk valamicskét.
A seduval nem vagyunk jóban, már szobatiszta a fiam, de pl most, hogy a rágófogai jönnek, neki is csípi a kaki, ő nem dunsztolódik pelusban, mégis ha pont a sebesség miatt seduzom, csak romlik...
A lány is most 30-40percig volt tiszta pelusban-krémezve, azért ennyi idő alatt annyit nem tud pisilni, hogy leegye a bőrét:(
A neogmanormont kipróbáljuk, illetve a kamillát- nem szárítja nagyon?
A felnőtt krémet azért próbáltam, mert pl a kezem ha szétreped- sajna rettenő finnyás a kezem semmit se bír, akkor ez azonnal megnyugtatja, használ.
Köszi a válaszokat.
Szia!
A kamillás popsimosást én is ajánlom, az nekünk mindig bevált. Ilyenkor minden pelenkacsere után vittem a fürdőbe és mosogattam a popóját, sőt az esti fürdővize is kamillás volt. Nekünk egyáltalán nem szárított:-)
Emellett Neogranormonnal kenegettem.
Remélem hamar rendbe jön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!