Mivel kenjem kisfiam popsiját ha nagyon piros gombás kiütés van rajta?
Szia!
Ha valóban gombás, akkor nem kell (szabad) keverni a popsikrémmel a Canestent. Minimum 5 napig minden peluscserénél csap alatt lemosás (kaki esetén fürdetővel, pisinél csak vízzel) puha pelussal szárazra törölni, majd vékonyan bekenni a Canestennel.
A gombás bőrgyulladást leginkább arról lehet felismerni, hogy "udvara" van. Olyan a piros terület széle mintha körbe lenne kerítve, vagy a foltok, pöttyök ilyenek.
Szia
Nálunk is ugyanez volt a probléma, a fogzás miatt nagyon híg volt a széklete és az állaga is egészen más volt, én is nagyon megijedtem. Gyógyszertárban vettem naturlandos boraxos krémet próbáljátok meg nekünk nagyon nagyon jó volt 2 nap alatt rendbe tette!
A válasz megírásának időpontja: 12-07 09:04
Nekünk már hetek óta megy ez a kínlódás és még semmi de a nyállal való lufigyártás már nagyon megy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!