Mivel kenjem be a babám popsiját?
Figyelt kérdés
Piros pöttyök és nagy piros folt van a babám popsiján.Ez gomba lehet?
Mivel kenjem be neki?
A gyógszertári kenöcs és a lila ecsetelő sem volt rá jó.Sőt a lila ecsetelőtől még csúnyább és már a pöcijére is terjed át.Tudna valaki segíteni?Tapasztaltál már ilyet?
2011. márc. 25. 08:53
1/5 anonim válasza:
Vidd orvoshoz és amit ő felír, azzal kend.
3/5 anonim válasza:
Bepanthen plus! Vagy ha van otthon Canesten kenőcs.
Az én picim popija is ilyen volt.
4/5 anonim válasza:
Szia,én több mint egy hónapig kinlódtam ugyanilyen tünetekkel,egyre nagyobb lett csak a piros folt.Kevert krémek nem használtak.2 hétig kentem sima Canestennel,utána utókezelésnek Bepanthennel.
5/5 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos a kislányom, neki hátul a derekánál, ahol még a pelus fedi, elkezdett kipirosodni. Kentem popsikrémmel, sudokrémmel, de nem használt, egyre nagyobb lett. Közben pelust is váltottunk, így arra is gyanakodtam ,hogy az miatt van, így visszaváltottunk a régire. Az sem használt, így kb 2 hét után vittem szegénykémet csak dokihoz. Használjuk azóta a Canesten Plust és felírt csukamájolajos gyógyszertári kevert popsikrémet. Meg mondta, hogy kamillával borogassuk. Így kb 1 hete kezelem, még nem múlt el teljesen, de már javul, sokkal szebb, mint volt! Én csak azt tudom mostmár javasolni, hogy menj el vele mielőbb orvoshoz, kár kíséletezgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!