Mikortól lehet beadni a babámat bölcsibe és hogyan?
Hol akarod bölcsibe adni?
Itt, Magyarországon, de külföldön dolgoznál? Bocs, ha értetlen vagyok.
Amúgy 1 év alatti gyereket igen kis eséllyel vesznek be a bölcsik, sőt férőhely hiányában még a nagyobbakat sem biztos, hogy beveszik (pl. két éves lányomat se veszik fel, mert nincs hely, pedig van munkahelyem és igazolást is adnak, ja és születésekor beírattam már amúgy őt...).
Az adott bölcsivel kell beszélned, ahová be szeretnéd adni a babát. Vagy nézz utána magánbölcsiknek.
munkáltatói kell, nem munkaviszony. minden bölcsibe más a feltételek, nálunk 1 éves kortól lehet beadni a picit.
ki fogja elhozni a bölcsiből meg bevinni???
mert ez így elég bonyolult, mivel te nem is leszel az országban ezért nem is te fogod őt gondozni, így szerintem nem is neked kell munkáltatóit beadnod hanem annak aki el fogja látni a babádat! de ez csak tipp. azonkívül beszoktatási idő is van, nálunk 3 hét, tehát ha nálatok is ennyi lenne akkor már jövőhéten el kéne kezdeni. mondjuk egy ekkora babának nagy beszoktatásra nem igen van szüksége, hisz még fel sem fogja, hogy elváltok :SSS
a másik meg, hogy várólista van, nálunk egy év. nem tudom, be kéne menned a bölcsibe, ez nagyon speciális, hogy nem is te vinnéd, és munkaviszonyod sincs, ráadásul nagyon nagyon picike is
3. vagyok, közben írtad, hogy szüleid....
bébiszitter nem jöhet szóba? mert az talán jobb megoldás lenne és ha azt nézed, hogy fizetős lett a bölcsi, nem is biztos, hogy anyagilag sokkal több a bébiszitter!
nem is úgy értettem az elválást ;) már azt elválásnak nevezik ha bölcsibe adod délelőttre ;)
a bölcsiben is idegenre bízod, azért gondolom, hogy jobb megoldás mert neki még rengeteg inger maga az idegen hely is és a sok gyerek, nyüzsgés, zsivaj. így legalább ott lehetne egész nap ahol egyébként is él és tudnák tartani a napirendet, egy valakit kéne megszoknia, nem 14 embert...
de ezt neked kell tudnod, te ismered a babád, csak leírtam, hogy én inkább ezt választanám :)
Bocsi, de ki lesz akkor vele ha beteg? Én is a bébiszittert mondanám inkább!
Apukája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!