Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet "elérni", hogy az...

Mivel lehet "elérni", hogy az én babámat biztos felvegyék a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban lesz beiratkozás a bölcsibe és elég sokan jelentkeznek. Van valamilyen lehetőség, hogy esetleg minket válasszanak? Nem vagyok egyedülálló anyuka, van saját lakás, tudom, hogy a hátrányosabb helyzetűeket hamarabb felveszik, de nekünk is nehéz lenne GYES-ből megélni, muszáj visszamennem dolgozni... szóval valaki segítsen már, mire érdemes figyelni, esetleg adónk 1%-át megemlíteni vagy bármi??? Köszi előre is!
2010. ápr. 17. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajna semmi sem segít. Az ember csak bízhat benne, hogy felveszik a gyerkőcét. Én is viszem majd jövőhónapban, de csak jövő szeptemberben megyünk.
2010. ápr. 17. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A babám 4 hónapos volt, amikor beirattam a bölibe!

Biztosra mentem!!

Tavaly júliusban bementem a vezetőhöz, és megkérdeztem, hogy 2011. áprilistól felveszi-e a kisfiam?

Felvette! Tehát időben kell beiratni a babád!

2010. ápr. 17. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Magas beosztású protekció az önkormányzatnál.
2010. ápr. 17. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy apró hazugság segített,nemérdekel ha lepontoztok:érdekes fogalmazom meg,de nemtom jobban.férjem átiratkozott a nagymamához lakásba,naszóval hogy ott lakik:Dés így "egyedülálló anyuka" lettem,aki egyedül neveli a babáját albérletben.felvették.
2010. ápr. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!