Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen márkájú bébiétel...

Kinek milyen márkájú bébiétel vált be?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem főzni is fogok és üveges bébiételt is fogok adni babámnak. Nektek melyik márka vált be?
2012. febr. 28. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hipp és Univer!

1-2 Kecskemétit is kapott már, de csak amelyikben nincs cukor. Pl. a Kecskeméti sütőtökje vagy paradicsomos burgonyája tartalmaz cukrot, figyelni kell!

2012. febr. 28. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Mint szinte mindenkinek, a HIPP és az Univer.

A többiben tényleg van cukor (főleg a gyümikben).

2012. febr. 28. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyiket sem, mert nem szerette. Ki kell próbálni. Egyedül a gyümölcsöseket ette meg nagy ritkán, abból általában ovkot vettem.
2012. febr. 28. 15:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És ti hogy csináltátok, inkább a hozzátáplálási táblázatokat követtétek, vagy a bébiételeken feltüntetett kort (mert a kettő sokszor nincs fedésben, pl. a táblázat szerint banán és körte 6 hónapos kortól adható de 4 hónapos bébiételekben is van)?

2012. febr. 28. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
A Hipp-ben is van cukor, rosszul tudom? Én szilvát kerestem a babámnak, aki nemrég kezdte a gyümiket, és csak az Univerben nem volt hozzáadott cukor. azt meg kevés helyen lehet kapni.
2012. febr. 28. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, a babylove a DM saját márkája - még nem találkoztam hozzáadott cukorral bennük. Pontosan nem tudom, hogy mennyibe kerül, de olcsóbb, minta hipp, vagy az univer.
2012. febr. 28. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:

A hozzátáplálási táblázat inkább a saját készítésű ételekre vonatkozik, mert házilag nem tudsz minden "veszélyest" kivonni az ételekből, amit a bébiételekből a nagy gyárak ki tudnak szedni.

Ettől függetlenül én azért nem mertem fél évesen pl. málnás bébiételt adni a lányomnak, hiába is van az ráírva az üvegre.

Úgyhogy hagyatkoztam a táblázatokra és az anyai megérzésekre is. :)

2012. febr. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!